Strona 18 z 36 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 352

Wątek: PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    no tak, teraz zaczną się złośliwości...
    Tam u Was w Zielonce musi byc serio stresujące życie. Co rusz to nerwówka widzę...

żeby mnie to jeszcze obchodziło.....
    Chyba obchodzi, podejrzewam że nikt nie zauważył tutaj nic złośliwego oprócz Ciebie, wniosek taki, że chyba Cię to obchodzi ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Tam u Was w Zielonce musi byc serio stresujące życie. Co rusz to nerwówka widzę...

Chyba obchodzi, podejrzewam że nikt nie zauważył tutaj nic złośliwego oprócz Ciebie, wniosek taki, że chyba Cię to obchodzi ;-)
    zapomnij o dyskusji ze mną.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

zapomnij o dyskusji ze mną.
    Chyba sobie żartujesz, przecież nie doszło jeszcze do żadnej dyskusji. Półzdania z Twojej strony to ma być dyskusja?

Nerwus jesteś i tyle. Pij więcej herbaty i podchodź łagodniej do życia Panie Michale.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja to teraz każdą napisaną literę sprawdzam dwa razy czy aby czasem zbyt złośliwa nie jest. A i tak parę razy cztery na pozór niewiniątka jak się zebrały do kupy to wyszło nie tyle złośliwie co i wulgarnie. Ale wyłapałem. Nic po złości nie piszę, zachowuje dystans i powściągliwość. Ale i tak są tacy co wolą poczytać między wierszami zamiast udzielić odpowiedź.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Obiecuję i wrzucę. Serio.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ta obróbka jest dość czasochłonna (te efekty muszą być czasochłonne) więc nie dziwcie się że nie ma nagłego wysypu zdjęć.
    nawet żeby 3 zdjęcia wrzucić ?
    sory widzę że jednak wrzuciłeś ;p
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 04-10-2010 o 23:16 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak juz pokazywac to przed i po... Wg mnie to co pokazal Michal, to prosto z puchy mozna taki efekt osiagnac, akurat na tych fotach. Pytanie jest inne... Jak baaardzo spier... sa oryginaly ? I ile czasu zajelo ich obrabianie. Z tego wszystkiego wynika ze albo jestes GRAFIKIEM a nie fotografem i poprawia sie nie umiejetnosc focenia. Tonalnosc sceny, 3 wymiarowosc, oswietlenie... Tak to mozna wszystko doprowadzic do perfekcji. I jak na reportaz, to imho sie to ni jak ma... Ale ja sie nie znam ;> A! Roznica to w skorze, blada panna Mloda a Pan Mlody ? Na tej pierwszej focie Jezeli 100 zdjec opracujesz w czasie ok miesiaca za ok 3 tys... Moze sie oplaci... hmmm

Domyślnie

mógłbym się tłumaczyć, że nie mam czasu, że mam wiele innych zajęć, że nie wszystko można wrzucać ot tak sobie bez uzgodnienia z parą młodą.... ale co tam, Wy wiecie lepiej.

znajomości tematu i technicznej erudycji kolegi Aro70 komentować nie zamierzam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

znajomości tematu i technicznej erudycji kolegi Aro70 komentować nie zamierzam.
    Ja tam osobiscie mam jedynie do podsycania, czegos czego widac i nie widac...
    Czyli wystarczy robic kiepskie ujecia a reszta zalatwi photoszopin... Kilka osob z tego watku ma ciekawy styl zdjec, i jak czytam ze maja zamiar jechac na warsztaty i zaczac robic pod styl Garego... To zatraca to, do czego sami sie starali dojsc... Chyba ze liczy sie kasa, klienci i utrzymanie rodziny... Kilka osob znam osobiecie co pojechalo tylko pod tym wzgledem... Materialnym - "rzemieslnicy" bez wlasnych przekonan. Ale to moje zdanie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aro70 Zobacz posta
    Jak juz pokazywac to przed i po... Wg mnie to co pokazal Michal, to prosto z puchy mozna taki efekt osiagnac, akurat na tych fotach. Pytanie jest inne... Jak baaardzo spier... sa oryginaly ? I ile czasu zajelo ich obrabianie. Z tego wszystkiego wynika ze albo jestes GRAFIKIEM a nie fotografem i poprawia sie nie umiejetnosc focenia. Tonalnosc sceny, 3 wymiarowosc, oswietlenie... Tak to mozna wszystko doprowadzic do perfekcji. I jak na reportaz, to imho sie to ni jak ma... Ale ja sie nie znam ;> A! Roznica to w skorze, blada panna Mloda a Pan Mlody ? Na tej pierwszej focie Jezeli 100 zdjec opracujesz w czasie ok miesiaca za ok 3 tys... Moze sie oplaci... hmmm
    ahahahaha poplułem się , ty to na poważnie pisałeś ?

może i prosto z puchy ale chyba mielonego
    moja skromna próba, robione według receptur "Małachowski and Tkacz":

btw to ilu rawów kleiłeś ? 3 ?

generalnie jest masa roboty żeby tak cały ślub zrobić , 100 zdjęć jeszcze luz ale 200-250 to się robi hardkorek
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 04-10-2010 o 23:55 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Coś już napisał

Domyślnie

no tak, teraz zaczną się złośliwości...

żeby mnie to jeszcze obchodziło.....
    swietne zdjecie. Zlosliwymi sie nie przejmuj, tak jest - jedni robia zdjecia, inni mowia o robieniu zdjec

Strona 18 z 36 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów