Strona 15 z 36 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 352

Wątek: PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ta obróbka jest dość czasochłonna
    przynajmniej na początku
    Myślę że bierze się to także ze spektrum możliwości jakie pokazujemy. Gdybyśmy pokazywali 2 akcje - byłby wysyp, a pokazujemy masę podejść - inne do każdego rodzaju zdjęć. Teraz każdy w zaciszu musi przejść to wszystko sam i wybrać drogę która mu pasuje.
    W banerach z 1 i 2 edycji widać jak wiele różnych tematów zostało obrobionych krok po kroku.
    Sebastian Małachowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    przynajmniej na początku
    Myślę że bierze się to także ze spektrum możliwości jakie pokazujemy. Gdybyśmy pokazywali 2 akcje - byłby wysyp, a pokazujemy masę podejść - inne do każdego rodzaju zdjęć. Teraz każdy w zaciszu musi przejść to wszystko sam i wybrać drogę która mu pasuje.
    W banerach z 1 i 2 edycji widać jak wiele różnych tematów zostało obrobionych krok po kroku.
    Czyli tak jak pisałem- ogrom informacji do ogarnięcia.
    Żeby swobodnie obrabiać zdjęcia posługując się przekazanymi informacjami na warsztatach to jeszcze jakieś pół roku solidnej roboty (zakładam że warsztatowicz podstawy działania w PS czy Lightroom juz posiada bo bez tego to kaplica).

Domyślnie

nie do konca ogrom informacji. raczej zmiana sposobu patrzenia na plik.
    Sebastian Małachowski

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie to abym się czepiał jak to ktoś od czasu do czasu zauważa ale wydaje mi się, że po to są takie wątki na Forum aby uczestnicy warsztatów mogli kontynuować naukę już w danym wątku. Jest to o tyle fajne, że zawsze pojawi się ktoś z „zewnątrz” z dodatkowymi radami czy sugestiami. W innym przypadku dział „Wydarzenia” zmieni się w słup z ogłoszeniami a od tego jest raczej giełda. Jednak aby spełnić ten warunek to uczestnicy powinni być zarejestrowanymi na Forum a nie każdy uczestnik warsztatów musi być użytkownikiem. Dlatego też dobrze jest poinformować w czasie spotkania o możliwości zamieszczania zdjęć na Forum w stosownym wątku bo jak wiem z autopsji nie wszyscy to wiedzą.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    nie do konca ogrom informacji. raczej zmiana sposobu patrzenia na plik.
    Zabrzmiało jakbyś oglądał zapis bitowy ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Zabrzmiało jakbyś oglądał zapis bitowy ;-)
    bo lepiej dla marketingu budowac mitologie niz ją obalac
    ochajtajsie

Dopiero zaczyna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Fajnie by było jakby świątobliwi ojcowie Błyskotliwi zorganizowali warsztaty połączone foceniem jakiejś PM, tak to tylko PS ;( W każdym bądź razie zdjęcia najlepsze moim zdaniem w Polsce, nawet lepsze od Kaliny i Adam Trzcionki.
    PozdRAWiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wertykal100 Zobacz posta
    Fajnie by było jakby świątobliwi ojcowie Błyskotliwi zorganizowali warsztaty połączone foceniem jakiejś PM, tak to tylko PS ;( W każdym bądź razie zdjęcia najlepsze moim zdaniem w Polsce, nawet lepsze od Kaliny i Adam Trzcionki.
    tytulowanie w fotografii okresleniem najlepszy/najlepsza jest raczej nietrafne, to nie bieg na 100m gdzie zmierzysz kto naprawde jest lepszy....
    ochajtajsie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orlen.ownlog.com Zobacz posta
    tytulowanie w fotografii okresleniem najlepszy/najlepsza jest raczej nietrafne, to nie bieg na 100m gdzie zmierzysz kto naprawde jest lepszy....
    Fak, to pojecie subiektywne, ale mozna nieformalnie używać takich porównań
    tu jest podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez azapala Zobacz posta
    Fak, to pojecie subiektywne, ale mozna nieformalnie używać takich porównań
    tak jakbys chcial powiedziec ze metallica jest gorszym zespolem od bayerfull, a to lekki zonk by był.
    ochajtajsie

Strona 15 z 36 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów