Pokaż wyniki od 1 do 10 z 352

Wątek: PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar MichałCh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Świeży komunikat z CB http://canon-board.info/showthread.php?t=67512

Mniej błyskotliwie, te same branże, podobna grupa docelowa. Jest tam również link do stronki z ceną za tydzień.
    Z tym, ze jesli chce jechac na kurs foto ktory odpowiada mi w 100% - jade do blyskotliwych. Jesli chce posluchac opowiesci "przewodnika górskiego, przyrodnika-ornitologa, historyka sztuki i innych) plus odbyc kurs fotografii przyrodniczej, spedzic urlop w gorach itd - jade na te z Twego linka
    N

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MichałCh Zobacz posta
    Z tym, ze jesli chce jechac na kurs foto ktory odpowiada mi w 100% - jade do blyskotliwych. Jesli chce posluchac opowiesci "przewodnika górskiego, przyrodnika-ornitologa, historyka sztuki i innych) plus odbyc kurs fotografii przyrodniczej, spedzic urlop w gorach itd - jade na te z Twego linka
    Link jest akurat nie mój, ja tylko dałem jako odnośnik w kontekście organizacji i kosztów plenerów, kursów, szkoleń, warsztatów itd. Temat bacznie obserwuję, bo choć nie mam uprawnień formalnych do prowadzenia takich, to powierzono mi instrumenty prawne do organizacji imprez w tematach jak w/w.

Stąd moje wypowiedzi w wątku.
    C-F-K - forever

Dopiero zaczyna Awatar MichałCh

Domyślnie

Wiec najwiekszy problem to koszty... Ja to widze tak, ze panowie T&M dziela sie swoja wiedza, to oczywiste. A to ile sobie za to cenia to juz jest ich decyzja. I zapewne malo ich interesuje kto nie moze sobie pozwolic na taki wydatek albo uwaza, ze nie warto sie wpisac na liste przy takim koszcie. Ich interesuje, ze maja na kazdej edycji komplet
    N

Uprawnienia umieszczania postów