Strona 24 z 36 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 352

Wątek: PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL

Początki nałogu Awatar takpoprostu

Domyślnie

jeden po 30h zdaje egzamin na prawko drugi musi dokupić drugie 30 godzin, a i tak słabo mu idzie za kółkiem. Zależy jaką kto ma rękę, inni przyswoją wiedzę i wyjdą z warsztatów z sporymi umiejętnościami, a przed innymi sporo trasy do przejścia. Ale ważne że już mają ten punkt zahaczenia, więdzą na czym to polega, od czego zacząć itd. my nie ;]
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

EEE wywołuj kilka rawów z różnym ociepleniem łącz jako warstwy ........ nałóż maskę ........ i gotowe. Tyle tylko wiem ;-)
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Domyślnie

i suwaki HSL

Domyślnie

byłem na warsztatach - popatrzyłem na ręce chłopakom - opłacało się.
    Poznałem sposób ich podejścia do obróbki, ścieżkę - i staram się to wykorzystywać.
    A że moje foty nie są w 100% "błyskotliwe" - to wiem, ostatnio jak obrabiałem to specjalnie
    je "przybrudziłem" - dlatego że ja potrzebuję tego "brudku" trochę - tak już mam.
    Gary pisał tutaj że warsztaty zmieniają sposób patrzenia na pliki - 100 % racji, inaczej patrzę na swoje zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Te ostatnie zdjęcia wyglądają jakby były zrobione z prześwietlonego negatywu z dominantą. W poprzednich też jest dominanta purpury i cyjanu ( za mało żółtego ) na środkowym zdjęciu z samochodem wydaje mi się, że widać na niebie ślad po gradiencie objawiający się prążkami. Do tego coś mi się widzi, że matryca była brudna. Marnie się na tym znam ale biele wyglądają jakby były selektywnie wyciągane bo wyglądają jak prześwietlone.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony
    Miasto

Domyślnie

Pytałem czy i jak można notować to co pokazują. Uczestnik ma możliwość notowania. po 12 godz. pewnie zapomnę więcej jak połowę rzeczy które tam zobaczę. Nie jestem fotoszopowym bystrzakiem i wszystko przyjmuje z opóźnienie. Napiszcie Ci którzy byli jak to się odbywa

Uzależniony

Domyślnie

dolaczam sie do pytanka, jak i na ile mozna notowac / rejestrowac to co jest pokazywane ?! powtarzac itd. no bo nikt nie jest w stanie zapamietac materialu z 12h, tym bardziej jak sie nie jest do konca obeznanym z softem, zwlaszcza ze uzywacie C1 a ja np pracuje glownie LR, po terminie listopadowym kiedy jest planowany kolejny ? bo rozumiem ze grudzien odpada swieta, balwan, choinka itp.
    czy jesli szkolenie np odbedzie sie w styczniu ale zostanie oplacone w grudniu to cena jest po staremu 1500zl total czy juz po nowemu 1500+23% ?
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Domyślnie

Można notować jak najbardziej, dostajecie konspekty ktore to ułatwiają. Po warsztatach jestescie wpuszczeni na forum na ktorym juz teraz jest dyskuja o paru zdjeciach i sposobach obrobki wiec technika nie ginie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Co do kolejnego terminu - obecna edycja jest prawie pelna - jesli bedzie wiecej zgloszen to moze zrobimy dogrywke grudniowa - jesli nie - to styczen i cena wyzsza o VAT.
    Ostatnio edytowane przez gary ; 29-10-2010 o 18:51 Powód: Automerged Doublepost
    Sebastian Małachowski

Uzależniony
    Miasto

Domyślnie

Do kiedy wpłacać trzeba kasę?

Uzależniony

Domyślnie

i jak to jest z terminami przyszlorocznymi ? czy oplacajac do konca roku placi sie 1500, a placac po pierwszym stycznia 1500+vat ? czy to nie ma znaczenia i pod uwage bierze sie tylko date szkolenia ?
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Strona 24 z 36 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów