wiesz człowiek w dzisiejszych czasach nieufny jest i żąda dowodów zanim sie na coś zdecyduje
wiesz człowiek w dzisiejszych czasach nieufny jest i żąda dowodów zanim sie na coś zdecyduje
Canon FF
no dobra, 3 edycja to ostatnia w tej cenie![]()
Sebastian Małachowski
cieszę się że moje próby się podobają :-)
jeszcze jedna próba poniżej.
idę dalej "rzeźbić", pozdrawiam, dobranoc.
Michał Was naprawdę dobrze zareklamował![]()
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Wszystko 3 spoko, ale poza drugim zdjęciem na reszcie nie widzę kompletnie nic unikalnego i w stylu jakiego bym sie spodziewał.
gary, przecież w reklamówce szkolenia sam wrzucałeś zdjęcia przed i po, to dlaczego teraz tak nei wolno?
No i michał powiedz ile czasu zajelo ci zrobienie tych 3 zdjec? Bo mam nadzieje, ze nie miesiac czy kiedy to bylo..
Ja nie bardzo łapię na czym polega fenomen tej obróbki. Mógłby mnie ktoś oświecić bo „głupi jestem tak jak byłem” Jedyne co widzę to jak by jedna noga w statywie była zdecydowanie krótsza. Reszta wygląda w miarę normalnie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiusz to nie statyw, to nierównomierne trzepotanie skrzydeł pod redbullach..![]()
no tak, teraz zaczną się złośliwości...
żeby mnie to jeszcze obchodziło.....
Już chyba wiem w jakim celu jest sztuczny horyzont w niektórych profesjonalnych sprzętach. Nie mniej z tą obróbką to bym chciał wiedzieć o co biega. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.