Poprosze moderatora o odblokowanie mojego ogłoszenia o tym, że sprzedam Zenitara 16 mm i przeniesienie dyskusji o redbullach, tam własnie![]()
Poprosze moderatora o odblokowanie mojego ogłoszenia o tym, że sprzedam Zenitara 16 mm i przeniesienie dyskusji o redbullach, tam własnie![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ale się śmiesznie w tym wątku zrobiło![]()
Wszystko przez nieszczęśliwie sformułowany plan zajęć, nazwany harmonogramem.
Wystarczyło napisać że to wedding chopin tips'n'tricks na poziomie master i ręczę ,że nikt słowa by nie pisnął co do ceny(warsztatów i red bull'i)
A ja mysle ze dla tych ktorzy i tak nie swieca PS to wyjdzie tak ze bedzie im sie wydawac ze po 12h nauki beda wiedzieli wszystko po czym wroca do domu i na nastepny dzien beda dalej dochodzili jak to bylo .. 12h to moze i dobry czas dla tych co maja wprawe zarowno w mieszaniu barwami jak i krzywymi czy nawet konwetsji do LAB .. nikt nie da gotowego lekarstwa na zarobek ... czytaj duzo powiedz zeby wydawalo sie im wszystkim ze cos wiedza .. a tak naprawde nic nie wiedza ...
pzdr
2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl
NIe ale siedze nad szkoleniami juz 7 miesiecy .. wiec jesli chodzi o kolorystyke i uzywanie presetow to cos moge powiedziec.. w 12h zobaczysz jak cos zrobic na zadanym zdjeciu .. a w domu tego nie powtorzysz.. nie ma recepty..![]()
pozatym nie neguje takich szkolen ... prawo rynku jest podaz jest popyt i trzeba z tego korzystac..![]()
2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl
Ja bym jeszcze raz napisał, to co wcześniej pisałem:
"czy nie chciałbyś w erze przed-cyfrowej wejść do ciemnie np. do Salgado
i popatrzeć jak on pracuje?" - ja bym chciał.
albo:
"czy nie chciałbyś połazić przez jeden dzień z Cartier Bresson po Paryżu i popatrzeć jak pracuje?"
Nie sprowadzajmy wszystkiego do presetów, błagam......
ps.
aha, i nie jestem z rodziny Błyskotliwych, nie łączy mnie z nimi nic, nie płacą mi również za napędzanie tutaj pozytywnych emocji co do warsztatów, również nie liczę na żaden rabat w z związku z tym co piszę tutaj.
Po prostu, wypowiadam swoje zdanie.
a mysle michal ze na tym kursie bedziesz ogladalem twoje portfolio.. wroce do niego za miesiac.. i wtedy zalozymy temat .. progress.. po kursie u swiatloczulych![]()
pzdr. wszystkich..
moje porfolio jest już nieaktualne jak cholera....
nawet ze stopki wywaliłem.....
w tym roku intensywnie piłuję obróbkę RAW,
udaje mi się dochodzić do niezłych kolorów ostatnio w ACR.....
tak, masz rację - na szkolenie do błyskotliwych idę - progress na pewno będzie.
cudów nie oczekuję. bo nie wierzę w cudy, ale progress będzie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie w cudy, tylko w cuda.
heeehe
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 24-08-2010 o 17:34 Powód: Automerged Doublepost
http://moj-aparat.blogspot.com/
C 5D, Sigma A 24-105 f4; Tokina 100 f2.8 Macro;
C 500n, Flexaret VI, Olympus OM10, Pentax ME, Zorka 4;