canon 70-200 f/4 L czy sigma 70-200 f/2.8 DG? jakie szkło będzie lepsze jak sądzicie?
Pozdrawiam
Marcin
canon 70-200 f/4 L czy sigma 70-200 f/2.8 DG? jakie szkło będzie lepsze jak sądzicie?
Pozdrawiam
Marcin
Uratuje Cie przed sepami ktore juz czekaja na to zeby Ci powiedziec: wpisz w wyszukiwarke i poczytaj
Bylo tego duzo![]()
Masz pecha Marcinn:smile: Drugi wątek w tej samej sprawie i drugi raz taka sama odpowiedź (rada)![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
wpisanie w wyszukiwarce samo Sigma 70-200 daje 150 (dokładnie) postów. Przypuszczam, że znajdziesz tam wszystkie możliwe odpowiedzi, a nawet więcej.
ma sczecie! a nie pecha, bo trafil na forum gdzie problem zostal rozwiazany i wystarczy tylko k*** uzyc opcji szukaj :-)Zamieszczone przez solti
Wiem, wiem Jac. Ja tylko tak żartowałem8)Zamieszczone przez Jac
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=1534
watek Kubamana cyba rozmyje Twoje watpliwosci, Jac jak to bylo z opcja szukaj ?![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Sigma ponizej f4 jest lepsza od Canona![]()
dobrze gadaszpowyżej F4 wypada gorzej aż do f5.6, ale takie szkło ma być jasne, szybkie a później rewelacyjnie ostre (wystarczy ostre) IMHO