Jak moi młodzi jechali do ślubu rozklekotanym dużym fiatem robili to dla jaj i z premedytacją. Nie nazwał bym tego brakiem stylu, wręcz przeciwnie.
Jak moi młodzi jechali do ślubu rozklekotanym dużym fiatem robili to dla jaj i z premedytacją. Nie nazwał bym tego brakiem stylu, wręcz przeciwnie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pank zależy od młodych. Jedni zrobią coś z premedytacją dla ośmieszenia sprawy, a drudzy z braku stylu xD.
Często muszę to tłumaczyć znajomym jak się śmieją z mojego krasnala w ogródku![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
I tak mnie nie pobijesz... mam miedzianego kominiarza na dachu xD.
pank, ale samochody typu maluch, syrena, warszawa itp to celowy zabieg, ktory ma dodawac groteski do calego przedsiewziecia i ktory az sie chce fotografowac i przerysowywac
renault 19 to po prostu zwyczajny, stary samochod.
nic w nim zabawnego, ani ciekawego do fotografowania.
byles na wiekszej ilosci slubow niz ja - ile razy widziales jak para mloda jedzie do kosciola takim wozem jak pokazalem?
(18-to letni, podrdzewialy hatchback)
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Wiesz co, sam się wciągasz i nakręcasz z tym samochodem. A nie przyszło Ci do głowy, że młodzi oszczędzając na limuzynie postanowili wynająć lepszego fotografa czyli Ciebie??
Zresztą wszystko zależy od punktu widzenia - limuzyna równie dobrze może być postrzegana jako kicz (weselny) podobnie jak krasnal w ogródku. Może to być też na przykład ich pierwszy wspólny zakup, lub samochód w którym się poznali i co tam jeszcze...
A Ty od razu zarzucasz im brak stylu...
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Ej. odczep się pan od mojego krasnala, to dowód na moje wysublimowane poczucie i estetyki i humoru![]()
hehez czystej ciekawosci spytalem pania mloda o ten samochod
odpowiedziala: "a co z nim nie tak? moze byc mi troche ciasno w sukni slubnej ale to sie odsunie krzesla"
to nie byl samochod z ich pierwszej randki, ani nic z tych rzeczy.
zwykly samochod ojca pani mlodej.
no dobra, ok - faktycznie ich sprawa, ja nie wnikam.
po prostu dotychczas zawsze widzialem fajne wozy (albo celowo smieszne, typu: syrena, warszawa, garbus), ktorymi mlodzi jechali do kosciola, stad moje zdziwienie ;]
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to znaczy "odsunie fotele" mialo byc..
Ostatnio edytowane przez BeatX ; 20-08-2010 o 09:30 Powód: Automerged Doublepost
Ej, warszawa to nie jest śmieszny samochód.