Strona 5 z 24 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 239

Wątek: pytanie od mlodych: "a czy my moglibysmy sami wybrac ktore zdjecia beda na DVD?"

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    no wlasnie jak blyskalem fleszem, to na zdjeciach dochodzilo zrodlo swiatla o jeszcze innej temp. barowej i to juz byla totalna klapa.
    czerwono-zielono-zolto-fioletowy chaos
    Na takie wypadki mam filtry na lampę.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    gdybym widział że para jest mega problematyczna po prostu tej umowy bym nie podpisał.
    skad mialem wiedziec (albo ktokolwiek z was moze wiedziec), ze para mloda jest mega problematyczna?
    wrozka nie jestem :]
    podczas podpisania umowy wszystko jest zawsze cacy.
    to w dniu slubu okazuje sie jak naprawde wychodzi wspolpraca..
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Dla tego napisałem "gdybym widział". Nie wiem, może jakieś szczęście mam ale jeszcze nie trafiła do mnie para robiąca problemy. Jakby tak się zdarzyło to pewnie priorytetem było by to żeby para była zadowolona, ale zależy o co by poszło. Wszystkie wątpliwości staram się rozwiać przed podpisaniem umowy więc sytuacja taka jak u Ciebie raczej nie wchodzi w grę. Na Twoim miejscu dał bym im wybrać te zdjęcia, zabezpieczył umowę na przyszłość i zapomniał o całej sytuacji.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

to teraz na rozluźnienie atmosfery:
    Wyobraź sobie sytuację kiedy pani młoda na własne wesele zapomina... zabrać biust kiedy już się orientuje ze go zapomniała to zaczyna się garbić i zasłaniać na wszystkie sposoby. Nie wypada jej powiedzieć "weź się nie garb dziewczyno" (a nuż jest chora i naprawdę ma garba) No i zaczynasz kombinować jak zrobić jej naturalne, ładne zdjęcie, zeby się nie garbiła jak Quasimondo.
    40D + BG-E2N + 16-35 + 50 + 85 + 70-200

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

dokladnie tak zrobie - nie mam wyboru.
    najchetniej to dalbym im w pi..du wszystkie rawy, skasowal katalog lightrooma, wzial polowe kasy i podarl umowe.
    niech sie inni z nimi martwia.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Cluer Zobacz posta
    to teraz na rozluźnienie atmosfery:
    Wyobraź sobie sytuację kiedy pani młoda na własne wesele zapomina... zabrać biust kiedy już się orientuje ze go zapomniała to zaczyna się garbić i zasłaniać na wszystkie sposoby. Nie wypada jej powiedzieć "weź się nie garb dziewczyno" (a nuż jest chora i naprawdę ma garba) No i zaczynasz kombinować jak zrobić jej naturalne, ładne zdjęcie, zeby się nie garbiła jak Quasimondo.
    Ostatnio edytowane przez BeatX ; 10-08-2010 o 14:05 Powód: Automerged Doublepost
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

no wlasnie jak blyskalem fleszem, to na zdjeciach dochodzilo zrodlo swiatla o jeszcze innej temp. barowej i to juz byla totalna klapa.
    czerwono-zielono-zolto-fioletowy chaos
    Nie chcę tej twojej foty z lenistwa publikować, ale jak tylko złapie się balans bieli na obrusie to wg mnie jest ok z kolorami. Jedyne co można zarzucić to nieładny cień na buzi dziewczynki, ale to raczej nie wina różnych kolorów światła. Ciesz się, że ściany nie były zielone 8)
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Coś już napisał

Domyślnie

skad mialem wiedziec (albo ktokolwiek z was moze wiedziec), ze para mloda jest mega problematyczna?
    wrozka nie jestem :]
    podczas podpisania umowy wszystko jest zawsze cacy.
    to w dniu slubu okazuje sie jak naprawde wychodzi wspolpraca..
    Ja z doświadczenia po drugiej stronie obiektywu mogę powiedzieć, że dobry fotograf to taki któremu ta współpraca wychodzi. Wiem, że ludzie mogą być mega problematyczni, bo się narobiłem w moim krótkim jeszcze życiu w różnych usługach. Ale! Usługi są dla klienta!

Daj im te foty niech mówią jakiego wspaniałego foto mieli, że im tyle fot dał :-)

Uzależniony Awatar Blindseeker
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Właśnie napisała do mnie Młoda - chciałaby odebrać zdjęcia w formie elektronicznej, a album później - jak będzie gotowy.
    Najlepsze jest to, że na plener jesteśmy umówieni za 2 tygodnie :-)

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

to w czasie nie umiesz podróżować ?

Pełne uzależnienie Awatar gavin
    Miasto
    Czeladź

Domyślnie

A ja miałem przypadek że dałem za dużo do wyboru PM i wyszło słabo. Wysłałem im projekt fotoksiążki do akceptacji i chcieli zmienić okładkę na zdjęcie czarno-białe ( na czarnym tle). To to ja się zgodziłem no bo czemu by nie, w końcu to ich książka. No i tak poszło do druku. Po dwóch dniach od odebrania dzwonią żebym im wymienił okładkę bo księga wygląda jak pogrzebowa. No to im powiedziałem że jasnę że wymienię ale to kosztuję tyle co nowa księga......

Strona 5 z 24 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów