Pokaż wyniki od 1 do 10 z 239

Wątek: pytanie od mlodych: "a czy my moglibysmy sami wybrac ktore zdjecia beda na DVD?"

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cluer Zobacz posta
    podpisuję się oburącz

a reszta ?
    robisz około 1000: 100 album + 300CD. cała reszta do śmietnika czy zostawiasz sobie jeszcze parę sztuk "bo żal skasować"
    Pytam w kontekscie upierdliwców z pierwszego posta: "co z ludzmi, którzy zażądają reszty z tysiąca?"
    Reszta to podobne ujęcia, zdublowane żeby nikt nie mrugnął, czy żeby ostrość była tam gdzie miała być. Oferta jest jasna, młodzi podpisując wiedzą co i dla czego dostaną i problemów nie robią.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    [QUOTE=Cluer;851728]
    Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Weźmy pod uwagę, że sam lot welonu to seria, kieliszki kolejna. Z pierwszego tańca też trzeba się napstrykać.
    Chyba, ze ktoś jest taki debeściak, ze jeden strzał - jeden trafiony.
    Ja w ogóle nie robię zdjęć serią, z welonu i takich tam mam przeważnie 2 klatki. Zdjęcia seryjne jak nie złapią ostrości wszystkie lecą do kosza, jak się robi pojedynczo jest dużo bezpieczniej.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 10-08-2010 o 13:43 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów