paranoja... na szybko tak sobie myślę
"Album zawierający ... stron wypełniony będzie fotografiami w formacie 13x18, 15x21 ... "
niech się cieszą, ze nie dostaną 9x13
" Wyboru i selekcji zdjęć zamieszonych w albumie dokonuje Wykonawca mając na uwadze aby znalazły się w nim wszystkie kluczowe elementy uroczystości weselnej"
"Za kluczowe elementy w uroczystości weselnej uznaje się : - moment przysięgi małżeńskiej, składanie podpisów, życzenia , ... tort weselny, oczepiny...." etc
(wiem, dla niektórych to trochę niebezpieczne - bo jak im coś nie wyjdzie to w umowie się zobowiązali", ale PM będzie zadowolona bo mają ZAGWARANTOWANE ze będą mieć zdjęcia z najważniejszych momentów)
Zleceniodawca otrzyma nośnik DVD z wersją elektroniczną wszystkich zdjęć zamieszczonych w albumie jak również około .... zdjęć wykonanych podczas uroczystości w formacie umożliwiającym samodzielne wykonanie odbitek rozmiaru 13x18
i gwóźdź programu...
"Pozostałe zdjęcia wykonane podczas uroczystości, które nie zostaną ujęte w Albumie ani na płycie DVD są materiałem roboczym stanowiącym własność Wykonawcy. Zleceniodawca może mieć prawo wglądu w materiał roboczy w siedzibie Wykonawcy za dodatkowa opłatą 800zł"
Jak chcą - niech przyjdą do Ciebie, posadzisz ich przed laptopem i niech sobie oglądają 1000 zdjęć. Za 8 stów to im nawet kawę i paluszki zafundujesz.
"Zleceniodawca może otrzymać dowolną ilość nieobrobionych plików z materiału roboczego po uprzednim uiszczeniu dodatkowej opłaty 10zł/plik"
"Wykonawca zobowiązuje się ze żadne zdjęcia z materiału roboczego nie zostaną nigdy upublicznione w żaden sposób bez pisemnej zgody Zleceniodawcy"
W ten sposób zapewniasz im, ze kompromitujące zdjęcie podpitego weselnika nie znajdzie się na twojej stronie WWW.