Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
ale pieprzysz glupoty omg..
Miło mi. Tylko włącz myślenie, to pomaga. To że chcesz spławić parę i pozbawić się połowy zarobku to Twoja wola, mi tam nic do tego, nie zabezpieczyłeś się umową, nie potrafiłeś być asertywny w efekcie nie chcesz zrobić tego czego chcą oddać i zapomnieć to też Twoja sprawa, ale wyobraź sobie że młodzi obrobią sobie te rawy po swojemu, wyjdzie kaszana a oni będą się chwalić zdjęciami i mówić że to Twoje. To była bardziej optymistyczna wersja, gorsza jest taka, że obrobią, wyjdzie kaszana, oni będą widzieć że wyszła kaszana i raczej nie przyjdą do Ciebie z przeprosinami, nie wystąpisz w programie "wybacz mi" tylko puszczą famę że fotograf ****, nie dość że nie chciał zrobić tak jak sobie życzyli to jeszcze oddał tak kiepskie zdjęcia że nic się z nimi nie dało zrobić i mając tego świadomość pewnie dla tego ich spławił i zostawił z surówką. Jak będą zawzięci mogą ci sporo namieszać nie tylko wśród swoich znajomych, wystarczy kilka wpisów na różnych forach i fama się rozejdzie. Teraz przemyśl to i zastanów się jeszcze raz kto pieprzy głupoty, oddanie surówki w rawach to najgorsze co możesz zrobić, już pomijając fakt że strasznie nie profesjonalne.