Pokaż wyniki od 1 do 10 z 239

Wątek: pytanie od mlodych: "a czy my moglibysmy sami wybrac ktore zdjecia beda na DVD?"

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja jak na razie z moimi prywatnymi parami miałem 100% szczęścia - każda CHCIAŁA zdjęć. Dwa ostatnie plenery trwały po około 7h - i cały czas otwarci na moje propozycje. Ba - nawet sami podrzucali fajne pomysły i grali przed obiektywem. Za takie pary to ja mógłbym nie brać ani złotówki - sama przyjemność fotografowania byłaby wystarczającym wynagrodzeniem (no, nie brałbym, gdybym miał już sprzęt, do którego dążę :P)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Dwa ostatnie plenery trwały po około 7h - i cały czas otwarci na moje propozycje.
    Z tego co widziałem na zdrowie im to nie wyszło
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Z tego co widziałem na zdrowie im to nie wyszło
    A widziałeś ostatnie dwa plenery?

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Dwa ostatnie plenery trwały po około 7h - i cały czas otwarci na moje propozycje.
    Miałem niedawno taki plener od 13 do 21 i do tego wszystko w biegu. Potem czułem się jak po dniówce na kopalni

Jeszcze dodam ostatnią sytuacje wyboru zdjęć przez młodych.
    Otóż wybrałem pewnej parze zdjęcia z reportażu około 200 i kazałem wybrać do albumu do 100szt. Zaczęli wybierać, wybierać, aż powiedzieli żeby dać im chociaż miniaturki całego reportażu i sobie wybiorą bo podejrzeli też te nie wybrane. Więc dałem im (sympatyczna para) coś koło 400sztuk tylko wstępnie przebranych. I co się okazało jak dałem wolną rękę? - w setce wybranych, moich ulubionych zostało najwyżej 1/3... Jak zobaczyli moją smutną minę to stwierdzili, że mam za to wolną rękę przy robieniu fotoksiążki Choć na koniec zapytali kiedy zobaczą jej projekt do akceptacji

Wniosek taki (truizm:cool, że każdy może mieć zupełnie inne podejście.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Uprawnienia umieszczania postów