Ta przeprowadzka w twoją dzielnice to nic innego jak kolejna forma nacisku![]()
Ta przeprowadzka w twoją dzielnice to nic innego jak kolejna forma nacisku![]()
Teraz się z dzielni biedaku będziesz musiał wynieść![]()
no comment...
heh ale numer
zadzwonilem do mlodych powiedziec im, ze spoko, po sasiedzku zmienie im te zdjecia za free, a pan mlody pyta sie mnie czy poszedlbym na uklad, ze zamiast wywolania zdjec i wreczenia im albumu (henzo, model lonzo 70 str 30x28cm) oddalbym im wszystkie zdjecia jakie zrobilem podczas wesela - nie obrobione, gole .jpg
oczywiscie sie zgodzilem!
mlodzi tym samym szczesliwi jak nie wiem, pol litra weselnej wodki mi dali, a ja jestem ~ 200 zeta do przodu.
ale to zycie jest przewrotne
tak naprawde te pol litra wodki powinienem dac tym, ktorzy radzili mi abym zmienil te zdjecia za free i zapomnial o calej sprawie.
poki co nie mozna przesylac materii za pomoca internetu, wiec nie mam jak wam przeslac/postawic drinka, ale przy najblizszej okazji wypije za wasze zdrowie otrzymana weselna wodke![]()
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
A widzisz. Nie trzeba się spinać za wczasu.
hm tylko w takim razie powiedz im zeby nie podpisywali tych nieobrobionych fot jesli wrzuca na internet:P
Dobra ta wódka? Bo nie wiem czy mam podać adres do wysyłki, kto pierwszy ten lepszy czy spotykamy się wszyscy w jakiejś bramie i dzielimy?![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
spotykamy sie i pijemy na warsztatach aktu u sergiusza![]()
Zarazara, Ty nie pijesz tylko stawiasz.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
no dobra, ja stawiam, wy pijecie
wazne ze modelka pozujaca do aktu - jakos przezyje bez wódy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
znaczy mialo byc "wazne, ze bedzie modelka pozujaca do aktu" :]
Ostatnio edytowane przez BeatX ; 19-08-2010 o 14:22 Powód: Automerged Doublepost
No i doczekałem się i ja podobnej akcji. Robiłem ślub znajomym koleżanki w lipcu. Oddałem 400 fot z repo i pleneru na płytce i okazuje się że nie ma tam jakiejś super ważnej cioci o istnieniu której jak i i ważnośći jej rangi nie miałem informacji. Teraz młoda chce żebym jej dał wszystkie zdjęcia poza tymi które oddałem aby je przejrzała w poszukiwaniu owej cioci. Trochę mi się nie chce - mam same rawy w LR więc przerabianie to na nieobrobione jpg by jej przekazać to strata czasu. Chyba pokasuje z 50% nieobrobionych ujęć i ją zaproszę do domu by sama poszukała owej cioci. Ale cyrk![]()