Witam, z góry zaznaczam, że to co napiszę poniżej ma być krytyką konstruktywną, która może zdopinguje Cię do pracy i zaowocuje czymś ciekawszym.
Po pierwsze na Twoim miejscu na początku starannie wyselekcjonowałbym kilka najlepszych zdjęć - na początek na przykład 3 sztuki, bo taka duża seria mnie zniechęca do oglądania i komentowania, po drugie ponumerowałbym je, tak, żeby potem przy ocenianiu odwoływać się do konkretnego - bo tak to jak? Tyle ze spraw organizacyjnych :P Na razie nie wyłowiłem z dotychczasowych zdjęć żadnego konkretnego, ale rady jakie Ci mogę dać, to: trochę pomyśleć nad kompozycją, poszukać ciekawego światła, nie "ucinać" owadom głów czy skrzydeł, starać się je pokazać w sposób ciekawy. Spróbować różnych głębi, statywu też i trochę mniejszą obróbkę stosować - w końcu natura sama w sobie jest często wystarczająco ładna. Spróbuj też wstać kiedyś bardzo rano i przejść się na łąkę. Polecam Ci stronę Juzy: http://juzaphoto.com/eng/index.htm, znajdziesz tam też forum, na którym ludzie wrzucają niezłe fotografie, można sporo podpatrzeć, a również zdjęcia i artykuły samego autora, który jest świetny w tym co robi - pooglądaj galerie.