Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 31 z 31

Wątek: 5D Mark II - biały listek zasłania matrycę

Coś już napisał Awatar nilhi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Znam co najmniej 4 psychologów, którzy tez sie kwalifikują do leczenia... Mówie to jako zootechnik.
    Nie znam żadnego zootechnika. Mówię jako fotograf.

Aparat po pierwszym zleceniu, wszystko gra.

Dziękuję za pomoc.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Może rozwinę temat kuriera, bo pewnie jest tutaj więcej krakusów, warto uczulić że na łapy mu trzeba patrzeć bardzo uważnie - przy wypełnianiu listu przewozowego podsunęłam mu wydrukowany list z serwisu, żeby sobie spisał dane. Facet warknął "Wiem, jak się wypełnia listy przewozowe". Nie zdążyłam zapytać czy zna na pamięć dane wszystkich kontrahentów bo w międzyczasie zdołał wpisać w liście, że paczka waży 10kg A kwotę ubezpieczenia (którą podałam z faktury), udało mu się zmniejszyć o jedno zero
    Przynosząc mi paczkę powrotną machał nią w łapie trzymając za jeden róg plastikowej torby i na moich oczach walnął nią o ścianę korytarza. Widząc to uznałam, że mam gdzieś regulamin DHL i nie podpiszę niczego dopóki nie rozpakuję paczki na miejscu i nie sprawdzę czy nie ma widocznych śladów uszkodzeń, zamiast czekać później aż centrala podeśle mi kuriera do spisania protokołu szkody. Scenę, jaka się przy tym rozegrała, skomentuję tak - nie lekceważ przeciwnika, nawet jeśli na oko jest to kobita chuchro metr sześćdziesiąt.

Never ever.

Jeszcze raz dzięki 8)
    Ostatnio edytowane przez nilhi ; 29-08-2010 o 20:30 Powód: Automerged Doublepost

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów