Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: Zdjecia z ZOO

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perlpa
    Jak mówiesz po niemiecku to też goście wejdą Ci do tyłka.
    Ech Ci wspaniali, bohaterscy Czesi...
    Swoją droga jak ostatnio byłem w Czeskim Skalnym Mieście to nikt nie żądał ode mnie jakichś ekstra opłat - a przecież mogli ;-)
    To zależy od której strony wchodziłeś, jak od strony Teplice Skaly albo od Adrszpachu to tam są haltowaczki opłatowe, przynajmniej jakiś czas temu były. Ja tam zawsze mieszkałem na terenie tego miasta (jest takie jedne miejsce ) więc jak chcieli kasę to pokazywałem im klucz i mówiłem że mieszkam tam

Początki nałogu Awatar perlpa
    Miasto
    Kowary (dolnośląskie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    To zależy od której strony wchodziłeś, jak od strony Teplice Skaly albo od Adrszpachu to tam są haltowaczki opłatowe, przynajmniej jakiś czas temu były. Ja tam zawsze mieszkałem na terenie tego miasta (jest takie jedne miejsce ) więc jak chcieli kasę to pokazywałem im klucz i mówiłem że mieszkam tam
    Źle się wyraziłem. Miałem na myśli dodatkowe opłaty za focenie. Za bilet mnie skroili 50 KCS . Ale co tam, niech wiedza że nie wszyscy Polacy to kombinatorzy :wink:
    Następnym razem (na wiosnę) wpakuję się bokiem

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perlpa
    Źle się wyraziłem. Miałem na myśli dodatkowe opłaty za focenie. Za bilet mnie skroili 50 KCS . Ale co tam, niech wiedza że nie wszyscy Polacy to kombinatorzy :wink:
    Następnym razem (na wiosnę) wpakuję się bokiem
    No właśnie, tam są co najmniej 3 miejsca od których wchodzi się spokojnie.
    Np.: od strony miasta, trzeba iść w kierunku tzw. Lokomotywy (skała) i jesteś na szlaku
    Swoją drogą warto się tam wybrać, bo tam stosunkowo mało turystów się zapuszcza a to bardzo przyjemne miejsce.

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Ja znowuż, jak zwiedzałem słowackie jaskinie, to płaciłem za możliwość robienia zdjęć (swoją drogą złodziejskie stawki ok. 200 koron) i mogłem je robić z lampą, ale tylko z ręki.
    Statyw był niedozwolony, chociaż znajomy robił z monopodu i się wykłócił z obłsugą (która od razu się doczepiła), że to nie statyw. Pozwolili mu ostatecznie robić te fotki.
    ja też tak zrobiłem. focenie droższe niż wejściówka. wszedłem z monopodem a na hasło że ze statywem nie można to poprosiłem o pokazanie informacji że to jest TRIPOD. ja mam kijaszek, boli noga i niech oddadzą kasę za foto, jak się*nie podoba. jaskinia lodowa się*to nazywa.
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Swoją drogą widać jak nieprzemyślane są te dziwaczne zakazy - ze statywem nie, z monopodem tak. Zakazać zakazów.

Bywalec Awatar PALOMBO
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Palombo, pracujesz tam, czy to jest gdzieś jasno napisane kreda na murze? Ja wiem, że w ramach tej opłaty można robić komercyjne zdjęcia ślubne i jak najbardziej je sprzedawać, prezentować itp. - ale może coś sie zmieniło.
    nie wiem kiedy byłeś ostatnio , ale jak byłem ostatnio i pan zobaczył mnie z torbą foto , to udzielił mi takiej informacji .
    Napewno można to nagiąć , bo jak ktoś Ci udowodni że ten kwiatek jest z jego ogrodu a nie z ogródka p.Marysi ??
    20D , latarka i jakieś szkło

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Bylem w ogrodzie ostatnio w sierpniu i na moje pytanie o sprawy zwiazane z robieniem zdjec otrzymalem odpowiedz ze jesli nie beda publikowane to nie ma zadnych restrykcji. Oczywiscie trzeba uwazac coby roslin nie skatowac nogami statywu

Bywalec Awatar PALOMBO
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG
    Bylem w ogrodzie ostatnio w sierpniu i na moje pytanie o sprawy zwiazane z robieniem zdjec otrzymalem odpowiedz ze jesli nie beda publikowane to nie ma zadnych restrykcji. Oczywiscie trzeba uwazac coby roslin nie skatowac nogami statywu
    widzisz ... nadal wszystko zależy od człowieka za "pultem"
    20D , latarka i jakieś szkło

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów