Tak mnie zastanawia czy wiecej czasu spedzacie na forum czy wiecej na robieniu zdjec...:-)
Tak mnie zastanawia czy wiecej czasu spedzacie na forum czy wiecej na robieniu zdjec...:-)
Też się nad tym zastanawiałem, z tego co widzę to wiekszoć raczej na forum i dyskusjach czy sprawdzać lepiej czy da się sfotografować podczerwień z pilota czy lepiej najpierw kartkę testową na FF/BF. Ja na przykład byłem dziś na plenerze![]()
Ja jak czasem mam glupawke i zlosliwy humorek to daje sie sprowokowac na najglupsze odpowiedzi w ankietach. Dlatego kliknalem odpowiedz nr 4![]()
A gdzie odpowiedz "wogole nie robie zdjec, siedze tylko na forum"?
No niech tam... wybiore co innego z tego co jest![]()
...
u mnie to jest jakos tak fifty/fifty, caly tydzien mam z fotografia do czynienia, raz z teoria raz z praktyka ale napewno nie mniej czasu niz spedzam na forum![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ostatnimi czasy forum zajmuje wiecej i wiecej czasu...50/50 na dzien dzisiejszy
![]()
Na forum! Robie zdjecia z czasami zdecydowanie ponizej 1s. ;-)Zamieszczone przez Jac
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
to nie jest glupia odpowiedz, czesc osob dopiero zaczyna i nie ma jescze aparatuZamieszczone przez Vitez
![]()
aż strach/wstyd się przyznać
forum pochłania więcej mojego czasu niż focenie...
ale czas to zmienić !