czytałem troche o canonie A520 ale pisza niektórzy ze lepszy jest canon a 510
albo jakis inny model aparatu do 1000 zl
czytałem troche o canonie A520 ale pisza niektórzy ze lepszy jest canon a 510
albo jakis inny model aparatu do 1000 zl
tylko dowiedziec jaki jest lepszy bo czytałem kilka opini na temat tych aparatów i teraz juz niewiem co mam wybrac
po to jest opcja szukaj na forum po to zeby sie szybko dowiedziec tego co juz ludzie napisali o tych aparatach...
Nikt za ciebie nie wybierze - to twoje pieniadze.Zamieszczone przez piorek
Poczytales opinie i na ich bazie musisz sam wybrac, bo nic wiecej poza kolejnymi opiniami tu na forum nie znajdziesz. Nie bedzie tak ze ktos powie "kup na pewno tego" bo to nierozsadne i niegrzeczne tak komus rozkazywac wydawac jeg pieniadze.
naprawdę skorzystanie z wyszukiwarki da ci zajęcie na kilka dni - bo było tyle, wątków, tyle opinii, tylu forumowiczów się wypowiedziało, że to po prostu jest najlepsze źródło informacji dla Ciebie - i jest ogromne
Jesli juz wiesz, ile chcesz wydac na aparat, odpowiedz sobie na pytanie - do czego ma on Ci sluzyc, jakiego rodzaju zdjecia chcesz robic? Zastanow sie, na czym w tym sprzecie zalezy Ci najbardziej?
Nastepnym krokiem, jaki powinienes zrobic, jest odwiedzenie kilku serwisow internetowych (np.: www.foto-raj.pl), gdzie mozesz sprawdzic ceny i jednoczesnie poczytac troche o sprzecie, ktory Cie interesuje. Moglbys tez poczytac na stronie producenta, ale tam nie ma cen.
Reszta, to juz porownanie mozliwosci kolejnych modeli z wlasnymi preferencjami. Ja tak zrobilem, przekopalem sie w ten sposob przez kilka roznych modeli, az w koncu wyladowalem z Canonem S2 IS i jestem zadowolony
Pamietaj, ze opinie uzytkownikow sa bardzo wazne, na zadnej jednak nie mozesz sie opierac w 100% - jednemu pasuje dana cecha sprzetu, innemu ona pasowac nie bedzie. Najlepiej jest szperac samemu, a dopiero w razie problemow z rozszyfrowaniem niektorych funkcji zwracac sie o pomoc do ludzi, ktorzy sie na tym znaja.
Powodzenia!
kup a 610 za 999zł w sklepie foto basia, sklep internetowy sprawdziłem go osbiscie jest ok
Za 1000 zł kupisz A 610 (goły) lub A 520 z kartą 256 oraz ładowarką i akumulatorkami. Wybór należy do ciebie. Osobiście polecał bym A610 jest nowszy (mniej szumi, lepiej traktuje jpgi itd) ma też ruchomy LCD. Tyle że niestety jeśli nie będziesz miał dodatkowej kasy na kartę i akumulatorki to nie poszalejesz.