Vitez, wszystko moze pasc, nawet w analogach moze sie otworzyc scianka i "wypluc" film. Ryzyko zawsze istnieje, ale czy to jest powod zeby nie uzywac databanku ?Zamieszczone przez Vitez
Vitez, wszystko moze pasc, nawet w analogach moze sie otworzyc scianka i "wypluc" film. Ryzyko zawsze istnieje, ale czy to jest powod zeby nie uzywac databanku ?Zamieszczone przez Vitez
dokładnie, ja podczas 5 tygodni wakacji nie miałem komfortu przejrzenia w domu na kompie czy mi się karta na tanka zgrała i dopiero wtedy jej formatowanie,Zamieszczone przez Polaco
był zrzut na tanka i cześć
takie wydziwianie to można robić jak się po południu w niedzielę do parku idzie a nie jak się korzysta z tanka w celu, w jakim został stworzony...
20Dset
maj łeb...
Zamieszczone przez Polaco
Chyba nie zrozumiales.
Ja nie pisalem nic o powodach uzywania databanka (przeciez sam uzywam), tylko o powodach uzywania opcji PRZENIES w databanku zamiast skopiowac a czyscic karte dopiero gdy jej znowu potrzebujesz/jestes pewien ze zdjecia sa bezpieczne, a nie od razu po zrzuceniu zdjec.
Rzeczywiscie do konca nie zrozumialem, taka sytuacja o ktorej piszesz jest malo prawdopodobna u mnie poniewaz 2 razy zdjecia zgrywam na dysk (databank), pierwszy raz jako "kopiuj" a drugi raz jako "przenies".Zamieszczone przez Vitez