Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: JAK CZĘSTO formatujecie karty?

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paul Zobacz posta
    Zrzucam czytnikiem i następnie kasuję w aparacie (format robi to samo ale nie chce mi się latać po menu :smile: )
    A w jakim body? W 20D ustawiam Custom Function nr 11 na 1 i jak juz czyszcze karty to masowo - a za kazdym wlaczeniem menu otwiera mi sie opcja formatowania 8)

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A w jakim body?
    30D

W 20D ustawiam Custom Function nr 11 na 1 i jak juz czyszcze karty to masowo - a za kazdym wlaczeniem menu otwiera mi sie opcja formatowania 8)
    Ja akurat mam ustawione na 0 bo częściej zmieniam format - np. do prób lub serii. Całe karty czyszczę na spokojnie, po zrzuceniu na kompa/CD/DVD i wtedy czas nie ma znaczenia (wolę mieć przygotowane zawczasu czyste). Jeśli w takcie zabraknie mi kart to i tak kasuję pojedynczo te słabsze. Tak więc na razie szybki dostęp do błyskawicznego skasowania całej karty nie był mi potrzebny - ale kwestia gustu i przyzwyczajenia :smile:

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paul Zobacz posta
    30D
    Ja akurat mam ustawione na 0 bo częściej zmieniam format - np. do prób lub serii.
    Wielkosc/jakosc zdjecia zmieniasz z menu? Podziwiam samozaparcia i polecam sprawdzenie CF nr 1 na 1 8) . U mnie akurat szybki dostep do formatu na koncertach/samolotach to rzecz niezbedna.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

polecam sprawdzenie CF nr 1
    Na razie miałem na 2, ale może faktycznie 1 może być lepsza - popróbuję jakiś czas Dzięki :-)

Uprawnienia umieszczania postów