Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: taśma do oklejenia obietywu

Domyślnie taśma do oklejenia obietywu

Szukam dobrej taśmy do oklejenia teleobiektywu. W tym momencie mam oklejony taśmą izolacyjną, lecz szukam taśmy która będzie:
    - matowa
    - czarna
    - nie taka śliska jak taśma izolacyjna tylko z takiej jakby siateczki czy coś podobnego.
    - przy odklejaniu nie zerwie ze sobą farby i nie pozostawi kleju itp

Jeśli komuś udało się coś takiego kupić lub wie gdzie proszę o info.

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Domyślnie

Ameryki nie odkryłeś... Nikt w tym wątku nie wymienił taśmy, która spełniała by moje wszystkie oczekiwania.

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

head hunter, kolega wyżej zrobił i tak 10x więcej niż ty. No ale cóż skoro w wątku o maskowaniu obiektywu nie ma propozycji spełniającej oczekiwania lepiej założyć n'ty temat o maskowaniu...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez head hunter Zobacz posta
    Ameryki nie odkryłeś... Nikt w tym wątku nie wymienił taśmy, która spełniała by moje wszystkie oczekiwania.
    A już chciałem podrzucić gotowe rozwiązanie. Ale jak kolega tak, to niech kolega sam odkrywa Amerykę.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadget_zary Zobacz posta
    head hunter, kolega wyżej zrobił i tak 10x więcej niż ty. No ale cóż skoro w wątku o maskowaniu obiektywu nie ma propozycji spełniającej oczekiwania lepiej założyć n'ty temat o maskowaniu...
    Po czym wnosisz, że kolega zrobił 10 razy więcej niż ja? Ja pogooglowałem trochę, przeczytałem tematy jakie są na tym forum związane z maskowanie obiektywu i przejrzałem taśmy jakie są na allegro.

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Kopiując mi ten link, upewniłeś się czy jest tam odpowiedź na moje pytanie?

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    A już chciałem podrzucić gotowe rozwiązanie. Ale jak kolega tak, to niech kolega sam odkrywa Amerykę.
    Kolega tak, bo jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie... Jak ktoś jest miły to i ja jestem miły. Ale jak ktoś odsyła mnie do tematu (z góry zakładając, że go nie czytałem i że jest tam polecana taśma której poszukuję) to się irytuję.

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Kolega tak, bo jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie... Jak ktoś jest miły to i ja jestem miły. Ale jak ktoś odsyła mnie do tematu (z góry zakładając, że go nie czytałem i że jest tam polecana taśma której poszukuję) to się irytuję.
    Dlaczego zatem nie napisałes w tamtym temacie, tylko założyłeś nowy? Ogólnie, na forach internetowych przyjmuje się takie zachowanie za niegrzeczne.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Po prostu wystarczyło swoje zapytanie umieścić w 1 z tematów już istniejących a nie zakładać kolejny..
    Po tym wnoszę że kolega zrobił więcej, bo prócz tego, że pokazał ci iż takowy temat istnieje to zrobił to (jak się domyślam) właśnie po to o czym piszę wyżej.

Miasto
    Raszyn

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

WOW! Skoro niby czytałeś ten wątek, to dlaczego nie umieściłeś w nim swojego problemu???
    Po czym wnosisz, że kolega zrobił 10 razy więcej niż ja? Ja pogooglowałem trochę, przeczytałem tematy jakie są na tym forum związane z maskowanie obiektywu i przejrzałem taśmy jakie są na allegro.
    ... ale nie wysiliłeś się, by zapoznać się z regulaminem...
    Kopiując mi ten link, upewniłeś się czy jest tam odpowiedź na moje pytanie?
    ...wskazałem ci miejsce gdzie powinieneś szukać i w razie potrzeby się dopisać...
    Kolega tak, bo jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie... Jak ktoś jest miły to i ja jestem miły...
    ...zapomnij, nie jesteś miły. Od pierwszego posta wychodzi twoje...
    Ale jak ktoś odsyła mnie do tematu (z góry zakładając, że go nie czytałem i że jest tam polecana taśma której poszukuję) to się irytuję.
    ... polecam Regulamin pkt.3 "Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

Ktoś stara się być miły, by uchronić cię od "karniaków",
    a ty od razu wszystkim dookoła plujesz w twarz.

Pokory życzę i pozdrawiam!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów