Bardzo fajne kadry, nr 9 faktycznie za czerwone. Trochę za dużo czarnych plam w b/w jak dla mnie. Wydaje mi się, że nadają mrocznego charakteru co trochę gryzie mi się z klimatem ślubów.
Bardzo fajne kadry, nr 9 faktycznie za czerwone. Trochę za dużo czarnych plam w b/w jak dla mnie. Wydaje mi się, że nadają mrocznego charakteru co trochę gryzie mi się z klimatem ślubów.
Proszę nie umieszczać fotek niezgodnych z zasadami umieszczania zdjęć i Regulaminem CB.
[np.wielkość150 kb ]\
janmar
51 - zrobione przez koło rowerowe? Jeśli na innych zdjęciach w secie nie będzie widać całego roweru, to ciężko będzie uzasadnić taką perspektywę.
Na 52 przechodzień w bramie skutecznie odciąga uwagę od pary.
Ogólnie fajne.
P.S.
Na blogu jest rower w pełnej krasie. Jest OK.
Ostatnio edytowane przez masahuku ; 18-07-2011 o 20:25
CanOn Can'tOff
[Quote}sorry, znowu mnie poniosło. Nie mogę edytować poprzednich zdjęć, więc proszę o wyrozumiałość i nie wywalanie w kosmos moich poprzednich obrazków. dzięki[Quote]
Nie cierpię wywalania zdjęc ,jestem chory po czyms takim[w domu pełna piwnica pudeł]
Ale "Daj mi szansę ...z chęcią odpocznę i powgapiam sie w Twoje fotki.Tylko kliknij w ten rozmiar..]Poprzednie nie zostaną usunięte.Ok
Ale następne przekroczone ..no coś wymyślę
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez janmar ; 19-07-2011 o 00:08
Wszystkie zdjęcia bardzo ładne, najbardziej podoba się 53.
W exifie w niektórych zdjeciach jest:
Photographer: Bartek Walter
na blogu też...
o co kaman
na 59 chyba za duży ten szum... jakie iso ?
Ostatnio edytowane przez yarson ; 06-09-2011 o 23:05
No co ty? a jak to zmienić? mam dwie stare 5D z drugiej ręki i ktoś z poprzednich właścicieli wpisał sobie w dane aparatu swoje dane. Pomimo że walczę nimi już drugi rok to dopiero teraz się o tym dowiaduję...
W kościele iso1600 ale kilka klatek wyszło nieco niedoświetlonych i przy obrabianiu wylazł mi szum.