Taaa miejscówka mi się ogromnie podoba, ale z uwagi że już tyle tam plenerów było to chyba trzeba ja odpuścić... zwłaszcza że nie wiem gdzie to to dokładnie
Gratulejszyn![]()
Taaa miejscówka mi się ogromnie podoba, ale z uwagi że już tyle tam plenerów było to chyba trzeba ja odpuścić... zwłaszcza że nie wiem gdzie to to dokładnie
Gratulejszyn![]()
Według mnie jesteś genialnym fotografem. Gratuluję świetne zdjęcia wykonujesz.
Gdzieś to miejsce widziałem albo jest bardzo podobne. Zdaje się był nakręcony filmik... coś mi tam gdzieś świta...
Czyżby tam:
Zdjęcia - że pozwolę sobie zacytować jeden z poprzednich wpisów R E W E L A C J A.
Ostatnio edytowane przez McMelassa ; 07-11-2011 o 22:58
Rozwijam się... jeszcze tylko nie wiem w co.
świetne prace. plener mistrz - i zdjęcia i miejsce
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
O dokładnie tego szukałemsuper
ładne zdjęcia
Nie zawsze podoba mi się kolorystyka na twoich zdjęciach, ale ogólnie poziom jest bardzo wysoki. Zdjęcia mi się podobają. Masz dobry styl i pozytywne podejściepozdrawiam
Miłego dniamoja www
zdjęcia z Żeliszowa bardzo fajne. Ktoś by pomyślał że to ogromny budynek a prawda taka że nie za duże toTo miejsce zdecydowanie lepiej wygląda na zdjęciach niż w rzeczywistości. Podjechałem tam kiedyś pooglądać i zaplanować jakaś sesję i się zdziwiłem że nie jest tak okazale jak na fotach. Ale widać po Twoich zdjęciach że nie ma co odpuszczać i trzeba popstrykać coś tam kiedyś. Dobra robota!