Już od soboty powinienem robić rozpoznanie walką a tu nic. Nie mniej wydarzyło się coś bardzo pozytywnego a eksplozja nastąpi 5 IX. Aby nie robić OT wieczorem wyślę info na PW.
Już od soboty powinienem robić rozpoznanie walką a tu nic. Nie mniej wydarzyło się coś bardzo pozytywnego a eksplozja nastąpi 5 IX. Aby nie robić OT wieczorem wyślę info na PW.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ja pytam formalnie czy może to zrobić jak ma bana? Nie chodzi o samo wysłanie zdjęcia a o udział.
zapewne nie moze ...
Ban (czasowy) oznacza zawieszenie konta a więc i zawieszenie w prawach użytkownika forum. Regulamin tego nie precyzuje ale moja interpretacja jest taka że zawieszony użytkownik nie powinien mieć prawa stratować w battlach.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Przepraszam, źle popatrzyłem w daty. Micles będzie "na wakacjach" do 11.09.2010 a nie jak podałem do 19.09.2010. Ale to i tak dwa dni po ustalonym terminie.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
chwila spokoju bedzie.....
co do "brania" kogos w zamian - jesli trzymac sie ogolnie przyjetych zasad
to jesli ktos sie zapisal a nie bedzie mogl brac udzialu, to bedzie o 1 osobe
mnie w battlu i tyle.. takie moje zdanie
a co do udzialu miclesa - jesli ban oznacza utrate praw forumowicza to moja
interpretacja jest ideantyczna jak macgyvera
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
To może ja napiszę podanie o udzielenie miclesowi dyspensy na te dwa dni aby mógł wziąć udział w konkursie lub zaproponuję przesunięcie daty o dwa dni?