Chyba sie ciesze ze nie biore udziału w tym szale ,)
Chyba sie ciesze ze nie biore udziału w tym szale ,)
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Wiesz, i tak zostałeś potraktowany niezwykle łagodnie.
http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
To może tak "do równego", 50. Albo po informatycznemu, do 64.
Czyli sugerujesz zgodnie z regulaminem system:
Cyt. "[...]
9.Ankieta trwa 1 tydzień. W przypadku battle dwuetapowych (maksymalny rozmiar ankiety to 10 pozycji). Najpierw publikowana są ankiety eliminacyjne, trwające 4 dni a po nich ankieta finałowa, kończąca się po 3 dniach od założenia.[...]?
Mam sympatię do ładnych liczb, nawet większą niż do kanciastych dziesiątek. Coś wspominałeś o grze sprawiedliwej, a 36 bardzo ładnie się w tym kontekście kojarzy i pasuje do północy trzynastego w piątek. Trzyma klimat, a przecież się bawimy.
36, to porządna ładna liczba, podzielna na 4 równe ankiety po okrągłe 9.
Sądząc po wieloosobowych battlach jakie tu bywały, nawet bardziej prawdopodobne są okrągłe 3 ankiety, bo jakoś nie wierzę żeby w takiej grupie nie znalazło się te 6-9 osób, które zdjęcia nie przyśle bądź przyśle nieregulaminowe.
Bądźmy konsekwentni i trzymajmy się pierwotnych ustaleń.
Miejmy umiar i nie dmuchajmy tej listy do 64 uczestników po 64 zdjęć, bo to jak dla mnie traci sens...
C-F-K - forever
W battlach do których jest tak wielu chętnych nigdy nie zdarza się aby zdjęcia przysłali wszyscy, którzy się zgłosili. W rekordowych bitwach startowało około 30 osób.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
A chciałem się dopisać jako zero, ale stwierdziłem, że to by było nadużycie :P
Ale problemy listy za nami i teraz można spokojnie powalczyć o dobre zdjęcie. Mnie od razu na starcie plany się nieco pokrzyżowały.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiusz, twardzym trzeba być nie miętkim.
Nie tylko Tobie sie od razu na starcie pokrzyżowały. Mi też i to 8 godzin po zamknieciu listy. Ale zdjęcie przysle na pewno.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---