No własnie sie zastanawiam, czy prezentuje wystarczający poziom, zeby móc brac udział w battlu, gdzie jest rowniez Micles...
No własnie sie zastanawiam, czy prezentuje wystarczający poziom, zeby móc brac udział w battlu, gdzie jest rowniez Micles...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Może spójrz na to z drugiej strony.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
To może profilaktycznie uznam, że nie jestem godzien i poproszę o wypisanie mnie z listy.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Może coś nie tak napisałem ale poziom tego jak i innego battla oceniają użytkownicy oddający głosy. I jest jeszcze coś czego nie piszę bo może odkryje to ktoś inny.
Tutaj raczej będzie się liczył temat, zawartość, pomysł. Z tym u mnie nie aż tak dobrze jakby się wydawało, także ja absolutnie nie liczę na miejsce w pierwszej dziesiątce... Tym bardziej że temat taki dość niejednoznaczny.A co moja obecność na liście zmienia? Po prostu będzie jeden gniot więcej..."Lustrzanka" dla pierwszych dziesięciu osób?
Nie, nie, żadnych lustrzanek. Temat dowolny jest najtrudniejszym tematem. Asekuranci zawsze mają najwięcej do powiedzenia, mimo że nie wezmą udziału w walce. Mam na myśli wypowiedź allxages
Oj Sergiusz, dobra taktyka - podstępne zachęcanie i podjudzanie do wzięcia udziału w battle'u - dajesz radę![]()
Nigdy w życiu! Ale jak ktoś parę postów w tym wątku napisał to widać, że ma ochotę ale się boi. Ja też jak bym nie założył tego wątku to miałbym obawy dopisać się do listy.
A co, myślisz, że rezultaty tego battle'a będą nową listą hierarchii użytkowników CB? Jak będę nisko, to zwalę winę na to, że był to battle jednozdjęciowy i do tego beztematowy. Tutaj dużą rolę stanowi tak jak powiedziałem pomysł i wybór foty, a także podpasowanie się pod publikę, która będzie głosować, co też jest czasami ciężkie...
A Micles już się usprawiedliwia. Zamiast marudzić do roboty się weź.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący