Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Obawiam się, Slider, że nie do końca rozumiesz motto. Ale cóż, każdy ma prawo do własnej "drogi" w tej mierze, nie inaczej.
Ok, skoro jest miesiąc czasu, to wejdę w to ;-), niech będzie.
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
C-F-K - forever
Hmm są 2drogi tego battla - albo będzie mega ciekawie, albo totalna porażka. W sumie bo ilości uzytkowników i nie sprecyzowanej tematyce zapowiada się to na coś w stylu "zdjęcie miesiąca"
W sumie co mi szkodzi :-D Zawsze byłem za tym, aby na tym forum było więcej zdjęć a mniej pitolenia, narzekania i onanizowania :-P
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Przez chwilę się wahałem czy nie wziąć udziału, przemyślałem to i:
widzę że Sergiusz jednak potrafi na siebie uwagę zwrócić - ten to potrafi, nie ma co.....
Sergiuszu, powinieneś pracować w PR jakiejś dużej firmy, myślę że zarabiałbyś grube pieniądze.
Ten battle to świetny marketingowo-wizerunkowy ruch z Twojej strony - udało Ci się jakby "odwrócić uwagę" od faktu, że ludzie w 90 % tutaj Cię nie lubią, że piszesz te swoje pierdoły, że jesteś gawędziasz itd. - z zdjęć robić TOTALNIE nie potrafisz - i jeszcze zrobiłeś z tego przedstawienie w postaci tego wątku - szczerze gratuluję ! Obróciłeś wszystko w dobry żart ! Brawo !
Szkoda tylko, że Twoje "wystąpienie" zbiegło się z wymarciem naprawdę ciekawego i trudnego wątku - czyli battle Miclesa - "reportaż ślubny 60 zdjęć" - to mógł być naprawdę ciekawy battle, trudny i wymagający.
No cóż, podobno teraz takie czasy że trzeba po prostu BYĆ, nie ważne jak i gdzie, w jakim stylu.
Sergiuszu, jeszcze raz gratuluję, a reszcie użytkowników życzę miłej zabawy.
Jeszcze tylko ostatnie pytanie...Ile zdjęć - rozumie że jedno?
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr