Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
http://canon-board.info/showthread.php?t=68745
Z opóźnieniem ale jest, zapraszam do głosowania.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja proponuję takie małe podsumowanie. Dzisiaj na spotkaniu w realu przysłuchiwałem się może nie zażartej ale dyskusji na temat kilku zdjęć wystawionych do battla i to mnie sprowokowało do napisania tych kilku słów. Konkurs bo jak by nie patrzył jest to konkurs trwa prawie dwa miesiące. Od zadania tematu do wystawienia ankiet było prawie pięć tygodni. Zastanawiam się czy ten czas miał wpływ, że z zadeklarowanych do konkursu osób dziesięć odpadło wykluczając idącego na rekord jednego banitę. Postawię pytanie: za długo, za krótko czy w sam raz? Druga rzecz, która bardziej mnie martwi to frekwencja głosujących. Czyżby tak mało osób interesowało się fotografią na forum?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Może mało osób interesuje się wygłupami na forum.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To znaczy?
Wydawało mi się że ten battle to żart.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie to nie był żart, większość podeszła do tematu lub jego braku bardzo poważnie.
Co tym bardziej było zabawne.
Może tak ale nie do końca. Na końcu będzie zwycięzca i zapytamy go czy odebrał to jako zabawne. Ja stawiam na nie.