To jeszcze w kwestii organizacyjnej. Ankiety eliminacyjne kończą się w piątek o 17.00. Nie wiem czy będę miał tam dostęp do sensownego netu, jeśli nie to finałową ankietkę wystawię dopiero w niedzielę rano.
To jeszcze w kwestii organizacyjnej. Ankiety eliminacyjne kończą się w piątek o 17.00. Nie wiem czy będę miał tam dostęp do sensownego netu, jeśli nie to finałową ankietkę wystawię dopiero w niedzielę rano.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Mój lekarz, od którego brałem zwolnienia na niedzielę mawiał, że tego dnia to się do kościoła chodzi a nie na wojskowe ćwiczenia czy do roboty. Niedziela to niedziela. Myślę, że spokojnie do poniedziałku wszyscy wytrzymają.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Tu chodzi o coś innego Sergiusz. Po prostu MacGyver jest konkretnym Adminem, jest w stanie poświęcić wycinek niedzieli tylko i wyłącznie dla słusznej sprawy :-D
Przepraszam za głupie pytanie.. Ale czy głosowanie to tylko dla wybranych? (czyt zadeklarowanych uczestników)
"Głosujących: 97. Nie możesz głosować w tej sondzie"
wtf..?
Wykluczonym za życia?![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/
Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/
all de tajm
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
edit: (łączenie blablabla.. :P)
Dwa wy_logi, dwa za_logi i ożyło
Przepraszam za zawracanie głowy
Ostatnio edytowane przez XLesio ; 15-09-2010 o 22:06 Powód: Automerged Doublepost
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Glosowanie zamknęło się wczoraj. Mamy więc 6 zdjęć finałowych.
Juz się ciesze, że bede mogl zagłosowac, bo z racji uczestnictwa dotąd wstrzymywałem się od glosu, a do finalu nie wszedłemWeszlo zaś zdjęcie, bedące moim faworytem.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj