Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Canon eos 50D + Tamron 17-50 VC czy Tamron 17-50 bez VC?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Życzę powodzenia w zakupach. Ja bym i niego nie kupił - zapaliła mi się "czerwona lampka"!
    No chyba że odbiór osobisty i pieniążki z rączki do rączki, po dokładnych oględzinach.
    Różnica u Cichego - 300PLN.

Pozdrówka!
    Wybacz, ale nie można każdego traktować jak potencjalnego oszusta.
    Ja z takiej okazji skorzystałem - obiektyw przyszedł z Gdańska. Dałem 1000zł i nie żałuję, bo wygląda jak nowy i był niecałe 2 m-ce używany. Posiada dowód zakupu i aktualną gwarancję. Do tego dostałem filtr UV HMC HOYA. Zamiast czerwonej lampki miałem uśmiech na twarzy, bo w przeciwieństwie do Ciebie wierzę ludziom.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Bywalec Awatar trolluch
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Wiesz, jak ktoś chce, to znajdzie i 1000PLN różnicy np. na ceneo ;-)

Pozdrówka!
    Dlatego też różnicę w cenie podałem od jednego sprzedawcy, a nie skrajne wartości z porównywarek
    coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trolluch Zobacz posta
    Dlatego też różnicę w cenie podałem od jednego sprzedawcy, a nie skrajne wartości z porównywarek
    Nie było mowy o cenach z porównywarek, tylko o realnych możliwościach zakupu obydwu modeli Tamrona. Każdy ma wolny wybór i każdy sam decyduje. Poza tym rozmowa zaczyna odbiegać od tematu więc proponuję powrócić do tematu zasadniczego.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Domyślnie

Kupiłem bez VC i jestem jak na razie zadowolony. Mogłem kupić z vc, ale z tego co wyczytałem w internecie i to co mi powiedzieli w sklepie to lepszym wyborem był obiektyw bez vc.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów