Podobają mi się te zdjęcia, masz oko, pozdrawiam
---
5D + 40D + S14/2.8 + EF 28/1.8 + EF 50/1.4 + EF 85/1.8 + 430EX
Bardzo ladne detale..
2 EOSy (jeden na film), pare dalmierzy, troche szkla...
Blog: http://blazejstrazak.blogspot.com/ | Artscape
Najciekawsze jest moim zdaniem zdjęcie ostatnie. Kolorystycznie i kadrowo i kompozycyjnie jest trafione. Poza tym główni bohaterowie są bardzo przyjemnie dla oka.
CO do reszty zdjęć.... Szukałeś nietypowych kadrów, widać to na zdjęciu nr 2. To dobrze, chwali się eksperymentowanie, ale czasami ciekawsze w odbiorze jest to, co wygląda prościej![]()
Dziekuje za opinie i uwagi![]()
>smigaczka
Tak, to takie moje eksperymenty dlatego tym bardziej bylem ciekaw Waszych opiniiA prosciej wydawalo mi sie zbyt nudno w tym przypadku, co nie oznacza ze nie bedzie prostszych zdjec w ogole
![]()
bardzo ciekawe ujecia, ladne kolorystycznie moze poza ostatnim
calosc bardzo ladna;-)
11 super, brakuje mi szerokosci.
To jezioro jest piekne i biorac po uwage tytul galerii brakuje mi wlasnie szerszych kadrow. Wiele zdjec moglby byc z jakiegokolwiek miejsca. Co nie znaczy ze sa zle, tylko ze moznaby zrobic z tego fajne repo - wlasnie z tych detali + troche ciekawych szerokosci (ktore z reszta mozesz miec na dysku). Zabawa glebia jest fajniejsza gdy jest czescia calosci
Chetnie zobacze cos wiecej.
nietypowe kadry są tym co lubię najbardziej i z tego powodu ta mini galeria bardzo mi się podoba
dzięki za przyjemność dla oka
4, 10, 11 moje faworytyTakie podbicie kolorów pasuje mi do wakacyjnego klimatu. Konwersja w zdjęciach: 6, 7 i 8 mi jednak nie pasuje. Ogólnie brakuje mi jednak szerszego obrazu, bo głównie szczegóły z małą głębią, samo jezioro jak wygląda?
![]()
Nie ma coUjęcia bardzo dobrze złapane.. Secik się podoba
![]()