Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kristopheros 5d mark I

Bywalec
    Miasto
    Łeba/Gdańsk

Domyślnie Kristopheros 5d mark I

Witam !
    Pojawiła się na allegro taka aukcja http://allegro.pl/show_item.php?item=1173735739 . Napisałem do sprzedającego pytanko o przebieg, ponoć jest 10 tyś, a body jak nówka. Czekam teraz na fotki Mam pytanko, czy miał może ktoś użytkownikiem Kristopheros do czynienia ??
    Z góry dzięki

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartorux Zobacz posta
    Witam !
    Pojawiła się na allegro taka aukcja http://allegro.pl/show_item.php?item=1173735739 . Napisałem do sprzedającego pytanko o przebieg, ponoć jest 10 tyś, a body jak nówka. Czekam teraz na fotki Mam pytanko, czy miał może ktoś użytkownikiem Kristopheros do czynienia ??
    Z góry dzięki

Krzysiek to spoko gość....kupowałem swego czasu masę sprzętu u niego.40D , 50D, 5D , 35/2, 50/1,4 , 17-55/2,8 , 70-200/4L IS , 580EX II. Możesz z Nim spokojnie dobijać targu.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Coś już napisał Awatar BigDog
    Miasto
    POZNAŃ

Domyślnie

Ja od niego brałem większość moich zabawek w tym nowe body, lampe, szkiełko. Brałem też używke 70-200. Kolega kupował uzywango 5d - stan idealny a na pewno nie był przez Krzycha odpicowany do sprzedaży bo miał normalnie dla tego modelu przybrudzoną matryce. Inny kumpel brał różne szkła. Wszyscy zadowoleni. Jak odbierasz osobiście to możesz u niego pomagać i testować i można też coś w rozliczeniu zostawić.
    Coś czuje że ten 5d z aukcji też ktoś zostawił kupując coś nowego.
    Ja w każdym razie polecam.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Miało być "pomacać"
    Ostatnio edytowane przez BigDog ; 04-08-2010 o 14:05 Powód: Automerged Doublepost
    ....robiłbym lepsze zdjęcia jak miałbym lepszy aparat

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jaki daje dowody zakupu, czyli jednym slowem czy wystawia faktury vat 22%? Jakie sa Wasze doswiadczenia?

pozdrawiam,
    S.

Uzależniony

Domyślnie

Połowa Twoich postów tutaj to podobne - jeśli nie identyczne zapytania - więc może lepiej jak sam zadzwonisz do zainteresowanego i wypytasz o szczegóły..?

Domyślnie

Witam.
    Ja takze polecam Krzysztofa.
    Kupilem u niego sporo sprzetu - i zawsze wszystko bylo OK.

Uprawnienia umieszczania postów