Za co "sorry"? To wg ciebie w Afryce ci czarni co tam żyją to nie murzyni tylko "afroamerykanie"? ;-):-)
Za co "sorry"? To wg ciebie w Afryce ci czarni co tam żyją to nie murzyni tylko "afroamerykanie"? ;-):-)
Ale macie problemy z tym kolorem... zróbcie to po prostu w BW i będzie git![]()
Ostatnio edytowane przez radzinski ; 20-04-2011 o 22:29 Powód: Automerged Doublepost
5d, 40d, C 24-105 f4 L IS USM, Tamron 70-200 f2/8, Samyang 8mm f3/5, C 17-85 f4-5/6 IS USM, C 50mm F1/8, Pentacon 135 f2/8, Sigma 70-300 APO, Canon 430EX,
Dajcie inną kobietę, bo już średnio się na to patrzy...![]()
500d, 70-200 f/4 L, C50 f/1.8 II, Di622 mkII
haha, właśnie to samo miałem napisać,brnę przez kolejne strony widzę że ciągle ta sama biedna panna młoda bo im dalej tym bardziej "zmasakrowana "
Jeśli chodzi o zdjęcia tego typu to nie wiem czy "mega tuning " w psi-e to dobry pomysł, ona ma wyglądać jak ona a nie jak ktoś inny, podczas robienia zdjęcia trzeba się postarać żeby wyglądała dobrze, a potem to tylko zajmować się sprawami technicznymi, poprawka światła,koloru wszystko w pewnej normie, tak mi się wydaje ..
Przydałoby się do zdjęć ciekawsze i trudniejsze zdjęcie, mnie to akurat denerwuje jak wyjdzie kilka kolorów na ciele, czerwone, jakaś magneta, żółte pomarańcz i ciężko to potem złożyć w jedną sensowną całość , ale zdjęcia testowego wstawiał nie będę żeby sobie nie używali wszyscy na jakiejś bidulce przez kolejne 30 stron![]()
EOS 50D, EOS 600D, C10-22, C50 1.4, C85 1.8, Samyang FishEye 8mm, Canon 580 EX II i Metz AF-1 58 (wybuchnięty)
Witam,
z braku zajęcia podjąłem się również próby i o to efekt
Doświadczenia nabywa się z wiekiem. Szkoda tylko, że najczęściej bywa to wieko od trumny...
Moja propozycja, na szybko na laptopie
C1D3-S35mm1.4
Swoja drogą fajnie by było porównać te "obróbki" na wydrukach
Dajcie inne foty to się pobawimy![]()
C1D3-S35mm1.4