Zamieszczone przez Hom_er To ja powiem tak - chyba muszę pozbyć się monitora, a kalibracja to był zbędny wydatek gdyż: Tigger69 - zieleń i już nie wiem czy to dobrze, że najbardziej podoba mi się MCNO ? Czyli jest OK :-D bo mi faktycznie na szybko wyszło trochę zielono
No nie wiem, nie wiem: źródło LR+PS !!! Łączenie podwójnego wpisu !!! coś nie pykło źródło
Ostatnio edytowane przez andrev17 ; 19-01-2011 o 23:52 Powód: Automerged Doublepost
2x6D + 24LII + 50 1.4 + 85LII + 430 EXII +580EXII
źródło
5D2, 60D, 35 1.4 L, S50 1.4, C50 2.5 Macro, 85 1.8, 70-200 2.8 IS L (2011) 27" iMac i7 3.4Ghz 16GB, 2T, 2GB Radeon, LaCie 1TB LBD Thunderbolt Blog portfolio
Ludzie listy noszą...
.. to i ja dorzucę moje trzy grosze: źródło
Pkt 8 regulaminu forum
Zamieszczone przez Kalina .. to i ja dorzucę moje trzy grosze: Nie no, Kalina, daj spokój Królewnie Śnieżce :-D Wymęczono już tą fotografię.
C-F-K - forever
Moja wersja: źródło
Moje zdjęcia
A co tam, też dam obrobioną na wszystkie sposoby "niedojedzoną Pannę Młodą" źródło
Pozdrawiam FUJIKONIARZ
Szału nie ma... źródło
Zamieszczone przez calamus Czy naprawdę nie potraficie obrabiać portretów tak, żeby były NATURALNE? Masakra... 10 minut zabawy, specjalnie się nie przykładałem więc tu i ówdzie można jeszcze powyrównywać tony na twarzy: źródło Moim skromnym zdaniem twarz pani PO obróbce wygląda baaardzo nienaturalnie. Ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam
Zasady na forum