No to jak się śmiać to i ja też. Zero wiedzy o obróbceNieskalibrowany monitor. Ciekawe jak wyglądać będzie u was.
No to jak się śmiać to i ja też. Zero wiedzy o obróbceNieskalibrowany monitor. Ciekawe jak wyglądać będzie u was.
[QUOTE=xxkomarxx;882057] Ciekawe jak wyglądać będzie u was.]
UUUUU, pojechałeś
Niektórzy mówią, że jak wydaje się, że zdjęcie wygląda dobrze w PS, zjedź jeszcze wtedy suwaczkiem w dół na 50%
Ja tak zrobiłem:
Może komuś się spodoba - korekta koloru skóry narzędziem "kolor selektywny" i zmiana składowych czerwieni + wzmocnienie cieni (kontrastu) na buzi przy użyciu krzywych, żeby nie było "pudru".
Witam wszystkich,
Wrzucam także swoje 3 grosze:
skupiłem się tylko na tonach skóry
pozdrawiam
Patrząc na te "obróbki" to myślę, że większość idzie w za duży kontrast, albo dają dużo czerwonego.
P.S.
Moje wchodzi lekko w zielony teraz to wiedzę.
A takie coś
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Całkiem inaczej wygląda na komputerze a już zupełnie inaczej po wrzuceniu na serwer.
Już nic nie pokazuje bo wstyd.
Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 19-10-2010 o 19:18 Powód: Automerged Doublepost
No dobra siadłem i starałem się coś lepiej wg tego co widzę. Powiedzcie co sądzicie. Wiem wiem miałem już nic nie pokazywać ale to silniejsze :-D
Coraz ciekawszy wątek, moderator powinien zmienić tytuł na jak nie obrabiać zdjęć.
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D
najwiekszy ubaw mialaby chyba ta panna mloda gdyby tutaj trafila, boje sie ze na niektorych wersjach tej foty moglaby sie nie poznac
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6