jak wszyscy się pastwią nad kobietą to i moja wersja
jak wszyscy się pastwią nad kobietą to i moja wersja
azapala, masz chyba wadę wzroku, tak okrutnie przeostrzonej fotki nie widziałem :-D
Co Wam zrobiła ta modelka, że ją tak katujecie.
Moze zmienic fote.. bo widac dobijajaco pozowke i nic z repo...ciekawe jak dlugo fotografujacy kazal trzymac te lusterko zeby fota wyszla
![]()
2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl
No to ja też :-D, ale tego zafarbu na bluzce po prawej, już mi się nie chce usuwać
Uploaded with ImageShack.us
a może tak?
To i ja popsuję, a co mi tam
5D + BG-E4 / 70D + BG-E14 / 40D + BG-E2N / 24 L TS-E / 24-105 L / 100-400 L / 50 1.8 / 10-18STM / Benro C-269M8 +B1 / YN600EX-RT + YN-E3-RT
Odczepcie się jakiegoś kopiowania czyjegoś pomysłu do obróbki, to że ma super skórę na zdjęciach i w ogóle och ach - wydaje Wam się na pierwszy rzut oka, że to tylko jakiś plugin czy jakiś trick, a tak na prawdę to spoooory czas pracy nad własną obróbką, bez kserowania czyjegoś pomysłu.
Macie wizję? To siadać i robić, a nie czekać na to że ktoś może Wam podpowie jak to zrobił i potem będzie elegancko. Właśnie w tym rzecz, że obróbka powinna być swoja i osiągnięta przez nas samych tak samo jak kadry / zdjęcia - to jest równie ważne i nie zapominajcie o tym.