Szczególnie ostatni nr.5, zupełnie z innej bajkiZamieszczone przez Jac
Szczególnie ostatni nr.5, zupełnie z innej bajkiZamieszczone przez Jac
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
To najpierw zrob a potem pogadamy 8) .Zamieszczone przez Jac
Ja polara na samochodach uzylem pare razy - ale zawsze na dworze, na sloncu, by wedle zyczenia zrobic przezroczyste lub odblaskowe szyby.
Na wystawe samochodow nie bralbym polara a mocno bym sie zastanawial nad pozyczeniem od kogos Sigmy 20 1.8 8)
Niewiele by to chyba dalo bo przy F2.8 były czasy niemożliwe do utrzymania z reki
5D + L
ktoś pisał, ale powtórzę. monopod. no i IS jak masz w szkle... przy szerokim kącie czasy rzędu 30 to nie masakra... tyle, że ludziki rozmazane... to zakładasz dyfuzor na flasza i walisz do góry :-) zawsze trochę rozjaśnisz a nie robisz kichy z blikami... drugi patent to kabel i flash w ręku... właśnie - jak najlepiej odpalać zdalnie lampę typu 550EX/580EX z 20D na takiej imprezie - kabel? ile taki kabelek?Zamieszczone przez borkomar
gra i buczy bebop
Sprecyzuj "niemozliwe" .Zamieszczone przez borkomar
Av, 1.8, iso1600, mowa o Sigmie 20 1.8. Podejrzewam ze czasy by byly rzedu 1/20-1/30, czyli akurat do utrzymania. Przy innym szkle/parametrach - monopod bylby idealny, ewentualnie szkla 24-105 4L IS lub 17-85 4.5-5.6 IS.
Prototyp BMW napedzany wodorem. Jedyne spaliny to... woda...Zamieszczone przez Robson01
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Na wodę święconą u o. RydzykaZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Ten samochod nazywa sie Hysun i niedawno przejechal trase Berlin - Barcelona na 3 kg H2. Nie jest to woda ale blisko...Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Pozdrawiam
Coroando
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Tzn ten na zdjeciu to jest BWM H2R ale ten o ktorym mowili to pewnie Hysun.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Pozdrawiam
Coronado