Ktoś jest bardzo chętny jeszcze?
Ktoś jest bardzo chętny jeszcze?
więc podpisujemy. ja postanowiłem. :-) Micles, jesteś trochę młodszy więc się dostosuj
więc:
1. Micles
2. Cichy
3. Michał Sokołowski czyly ja.
4. ???
Dalej dopisywać się! :-D Ja mogę nie podpisać - kto by tam moje zdjęcia kradł :-P Ale na podpisy się zgadzam.
1. Micles
2. Cichy
3. Michał Sokołowski
4. Goomis
tylko termin taki jaki był pierwotnie bo się nie wygrzebie z tym materiałem który chce.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Ja też mogę nie podpisywać - to ja z goomisiem nie podpisujemy i będzie zagadka dla tych mało zaznajomionych z naszą twórczością.
To jaki termin?
lista chętnych do 15 sierpnia 24:00
60 zdjęć, a na nich wszystko co związane ze ślubem i plenerem jednej pary
termin wysłania zdjęć do 30 sierpnia do 24:00
maila wyślę uczestnikom na PW
800pix
podpis może być, ale nie musi
exify mogą być, ale nie muszą
paczka zip/rar, zdjęcia 01.jpg - 60.jpg w folderze z nickiem z CB
Wszystko?
Ale podsumowanie zasad battla jest w regulaminie. Uczestnicy ustalają temat i ilość zdjęć reszta jest jasna.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Podsumowanie. Ładnie to ująłeś.
Ustalając takie a nie inne zasady zrobisz coś jak kicz projekt zdjęcia ślubne. Mniej więcej będzie to samo jak podasz linki do stron i umieścisz nad nimi sondę. A battle to powinien być battle.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie ja wymyśliłem podpisy. Dla mnie lepiej jakby ich nie było, ale Cichy ma rację, że i tak widać kto robił zdjęcia. Ale w końcu to zdjęcia są najważniejsze, a nie nick na forum / nazwisko w podpisie, dlatego liczę na rzetelność głosujących.