Strona 22 z 25 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 245

Wątek: [battle] Reportaż Ślubny

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Akurat nie do ciebie Mac to było, bo twoje posty akurat są rzeczowe i sensowne.

Niektórzy zwrócili uwagę na to, że zdjęcia bez zabezpieczenia mogłyby powędrować w niepowołane ręce. Moim zdaniem mogą mieć takie obawy i powinno przysługiwać im prawo do obrony przed kradzieżą. Jedynym sensownym rozwiązaniem jest stworzenie jednakowego emblematu nałożonego na zdjęcia każdego z uczestników battle'a. Teraz pozostaje tylko zrobić małą ankietę :

1) nie chcę, by na moich zdjęciach pojawił się emblemat
    2) chcę, by na moich zdjęciach pojawił się emblemat
    3) nie robi mi to, czy na moich zdjęciach pojawi się emblemat

i o umieszczeniu emblematu zadecydujemy na podstawie głosów oddanych na opcje 1 i 2 (ta która będzie miała więcej głosów, wygrywa).

1. Micles (3)
    2. Cichy
    3. Michał Sokołowski
    4. Goomis
    5. wilus

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Start w tym battlu to moje marzenie ale z góra pięcioma zdjęciami nawet trzema albo jednym.
    Ok, to możesz mnie wyzwać na battle na twoich warunkach - przyjmę wyzwanie.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Micles jak mała dziwka, zgadza się na wszystko i bierze wszystko ;-)

Przepraszam, dajcie mi 3 punkty albo coś, ale musiałem

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No bo jakoś nudno na CB, zdjęć nie mam czasu robić, obrabiać i wrzucać, a tak to przynajmniej jakaś mobilizacja jest.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Chętnie przyjmę wyzwanie ale dopiero jesienią. Powiedzmy we wrześniu i nie w kategorii ślubnych kotletów. A tak na marginesie masz jeszcze plus trzy tygodnie bo podobno jadę na urlop.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie ogarniam obowiązków, więc nie ma zbytnio czasu na zabawę, dlatego projekt "opowiedz o sobie" na razie zawieszony.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mi tam wszystko jedno. Dałeś słowo. Ja się wywiązałem.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Niektórzy zwrócili uwagę na to, że zdjęcia bez zabezpieczenia mogłyby powędrować w niepowołane ręce. Moim zdaniem mogą mieć takie obawy i powinno przysługiwać im prawo do obrony przed kradzieżą. Jedynym sensownym rozwiązaniem jest stworzenie jednakowego emblematu nałożonego na zdjęcia każdego z uczestników battle'a.
    Jakim problemem jest wstawienie zdjęc w jpg o rozdzielczości 600 x... i kompresji na 65%?
    Nikt z tego nie zrobi dobrej odbitki, a głosujący chyba będą potrafili- mimo wszystko - wybrać lepszy set. Poza tym, naprawdę wystarczy po 20 zdjęć ze ślubu. Dobrzy fotograficy oddają po 40-60 zdjęc z całej imprezy z plenerem, i wystarczy. Wam też.
    Nie bójcie się, że ktoś Wam ukradnie zdjęcia. Zróbcie normalnego battl'a po kilka zdjęć i nie będzie strachu. Takie battlowanie po 100 zdjęc, to jest przerost formy nad treścią, niz więcej.
    Ja, w każdym razie, nie zagłosuję na battla w którym każdy uczestnik wstawi więcej niż 20 zdjęć w secie, bo to żenujące jest.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Szanuję twoje zdanie. Pozdrawiam,
    micles.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Może nie tyle żenujące co niemożliwe. 5X60 to daje 300 zdjęć i jak z tego ogromu zapamiętać cokolwiek? Branie udziału w takim głosowaniu staję się męką a nie zabawą. A ju z na pewno nie można obiektywnie ocenić zdjęć.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To co dopiero mają powiedzieć jurorzy poważniejszych konkursów foto... Tysiące zdjęć i weź tu wybierz jedno!

Nie chcecie, to nie bierzcie udziału. Nie chcecie, to nie głosujcie. Ale nie psujcie także innym zabawy, nawet jeżeli miałoby się to źle skończyć. Nauczymy się przynajmniej na własnych błędach.

Przed battle'em z goomisiem było to samo - a bo to za dużo bla bla bla. A raptem 13.46% zagłosowało, że im się nie chce oglądać.

Strona 22 z 25 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów