Pokaż wyniki od 1 do 10 z 245

Wątek: [battle] Reportaż Ślubny

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To był jedyny mocny absurd, który mi na szybko przyszedł na myśl.

To ja proponuję kontynuować zgodnie z tematem wątku i zrobić listę na nowo. Dodam również, że możemy zrobić termin szybciej, jako że na MM'a już chyba nie czekamy, bo jego stanowisko odnośnie udziału w battle'u jest jasne i wyraźne

Mi pasuje dowolny termin od 10 sierpnia w przód, z zastrzeżeniem, że im szybciej, tym lepiej.

Bla bla bla, 60 zdjęć, 800pix, bez ramki, exifa i podpisu, dodane przez jedną osobę logo Canon-Board w jednym - wcześniej wybranym rogu, wrzucone na jeden niezależny serwer.

1. micles
    2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    To był jedyny mocny absurd, który mi na szybko przyszedł na myśl.

To ja proponuję kontynuować zgodnie z tematem wątku i zrobić listę na nowo. Dodam również, że możemy zrobić termin szybciej, jako że na MM'a już chyba nie czekamy, bo jego stanowisko odnośnie udziału w battle'u jest jasne i wyraźne

Mi pasuje dowolny termin od 10 sierpnia w przód, z zastrzeżeniem, że im szybciej, tym lepiej.

Bla bla bla, 60 zdjęć, 800pix, bez ramki, exifa i podpisu, dodane przez jedną osobę logo Canon-Board w jednym - wcześniej wybranym rogu, wrzucone na jeden niezależny serwer.

1. micles
    2.
    no ja też mogę.

1. micles
    2. ja.
    3. ?

ps. micles, ale jak wygrasz, to i tak Ci powiedzą że nabiłeś sobie sam sondę
    :-D

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    ... dodane przez jedną osobę logo Canon-Board w jednym - wcześniej wybranym rogu...
    Przez Hazana jako właściciela strony?
    C-F-K - forever

Uprawnienia umieszczania postów