No bo dinderi już mi chce tu wcisnąć w usta, że uważam, że moja mamusia jest brzydka. Nie. Po prostu nie nadaje się na "typową" fotomodelkę. Bo to, że idzie jej zrobić dobre zdjęcia, to ja nie zaprzeczę.
Kończąc temat z mojej strony , ja nie robię ślubów na akord żeby co tydzień produkować pełen materiał , zawsze robię plener innego dnia i w zasadzie wszystkie plenery w tym roku są wyjazdowe. Teraz wystarczy co nieco pomyśleć i każdy sam dojdzie do wniosku czemu tak trudno niektórym w środku sezonu opublikować na biegu pełny materiał.
Do battla miał trafić ostatni materiał jaki robiłem , a nie naj naj z całego roku.
Miłej zabawy.
no comment...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
To był jedyny mocny absurd, który mi na szybko przyszedł na myśl.
To ja proponuję kontynuować zgodnie z tematem wątku i zrobić listę na nowo. Dodam również, że możemy zrobić termin szybciej, jako że na MM'a już chyba nie czekamy, bo jego stanowisko odnośnie udziału w battle'u jest jasne i wyraźne
Mi pasuje dowolny termin od 10 sierpnia w przód, z zastrzeżeniem, że im szybciej, tym lepiej.
Bla bla bla, 60 zdjęć, 800pix, bez ramki, exifa i podpisu, dodane przez jedną osobę logo Canon-Board w jednym - wcześniej wybranym rogu, wrzucone na jeden niezależny serwer.
1. micles
2.