Strona 6 z 25 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 245

Wątek: [battle] Reportaż Ślubny

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

The-besty = nie-standardy (to czego nie uda nam się zrobić na każdym innym ślubie, a w szczególności na żadnym innym)

60 - dla mnie ok, niech wam będzie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Żeby tak każdy miał 20 the bestów z jednego ślubu, to świat byłby piękny. 60 zdjęć to za dużo.
    a tam gadasz że za dużo , nie przesadzajmy już z tą ilością ;]
    no comment...

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Co do ilości, to chyba powinni wypowiedzieć się ci co oglądają.
    A mi pasuje 100.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    oglądają i oceniają.
    Ostatnio edytowane przez pe.en.de ; 03-08-2010 o 18:14 Powód: Automerged Doublepost
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Uzależniony

Domyślnie

100 zdjec to ja czasem klientom nie daję Myślę, że 20 max wystarczy.
    No to musisz być strasznie cienki. Moi znajomi od swojego fotografa ślubnego dostali z 600, albo nawet z 800. No i pewnie za wszystko zapłacili mniej niż zażyczyłbyś sobie Ty. Battle powinien polegać na tym, kto wrzuci więcej fotek. I też policzy sobie za nie jak najmniej. A nagrodą niech będzie tytuł "Foto Ziutka Roku".

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    No to musisz być strasznie cienki. Moi znajomi od swojego fotografa ślubnego dostali z 600, albo nawet z 800. No i pewnie za wszystko zapłacili mniej niż zażyczyłbyś sobie Ty. Battle powinien polegać na tym, kto wrzuci więcej fotek. I też policzy sobie za nie jak najmniej. A nagrodą niech będzie tytuł "Foto Ziutka Roku".
    Wnosisz coś do wątku?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Nie no to juz bez sensu, pewne zasady muszą być takie same.

Czyli 60 zdjęć , zakres każdy sam sobie ustala.

Termin ?

1. micles
    2. Pawel_G
    3. MM-architekci
    Jeśli 60 zdjęć będzie maksymalną ilością materiału jaki mamy przekazać do oceny to dołączam się do zabawy

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Zwróćcie uwagę, że największe klasyczne albumy do wklejania mają 50 kart. Te lepsze to nawet max 40. Więc moim zdaniem byłoby dość przyzwoicie jeśliby uczestnicy zamieścili wg własnego uznania 40 do 60 zdjęć.
    Każdy z nas (was) jest fotografem i wszyscy zdajemy sobie sprawę co oznacza zbyt dużo zdjęć na raz - zaczyna się oglądanie "po łebkach". Za dużo zdjęć nie swoich po prostu męczy. To jest dokładnie tak jak ktoś wróci z wakacji z meksyku, zrobi kopiowanie zdjęć na laptopa, potem wszystko na ekran - nuuuuda. Żeby fajnie się oglądało to trzeba porządnie wyselekcjonować. 100 to zdecydowanie za dużo, za nudne. Nie jesteśmy przecież byle klientem, który szuka fotografa który zrobi reportaż tani, w 3 dni i 600 zdjęć w albumie.
    Jak widzę, battle nie ma dotyczyć fotoziutków więc i nie zniżajmy się do poziomu setek zdjęć w konkursowych galeriach! Tak jak napisałem porządny klasyczny album ma ograniczoną ilość kart.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    No to musisz być strasznie cienki. Moi znajomi od swojego fotografa ślubnego dostali z 600, albo nawet z 800.
    lol ostatnio na poznańskim FŚ dyskutowaliśmy o takim, któy oddawał 3000. Misi być zatem mega wypasiony
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

lol ostatnio na poznańskim FŚ dyskutowaliśmy o takim, któy oddawał 3000. Misi być zatem mega wypasiony
    Hehehe może po prostu oddał im klatki z filmu, tylko po kolei :-D

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Zwróćcie uwagę, że największe klasyczne albumy do wklejania mają 50 kart.
    Czym dla ciebie jest karta? A jak wybierzesz ten gorszy wariant, to zawsze mam asa w rękawie - ja wklejam po 2 foty na "najmniejszą-płaską-bez-rowka-jednostkę-powierzchni-albumowej" (czyli jak jest album rozłożony, to są widoczne na raz 4 foty).

Strona 6 z 25 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów