Strona 16 z 25 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 245

Wątek: [battle] Reportaż Ślubny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Jejuu! Ten wątek będzie chyba o wszystkim, tylko nie o battle'u.

To chyba jasne i oczywiste, że niektórzy ludzie mają większe predyspozycje do fotomodelingu. Tak samo jasne i oczywiste jest, że niektóre pary lepiej prezentują się na zdjęciach ślubnych. Na moje zadaniem fotografa jest starać się o to, by dana para była przedstawiona na zdjęciach jak najlepiej. Lepiej niż w rzeczywistości. Lepiej niż na zdjęciach wujka Zdzisia. Ale to nie zmieni faktu, że zdjęcia niektórych par wyjdą "lepiej". (przez "lepiej" rozumiem nie wartość polepszenia ich prezencji poprzez takie a nie inne ukazanie ich na zdjęciach, ale porównanie zdjęć obu par 1 on 1, A versus B - wiadomo, że któreś będą się nam podobały bardziej)
    spoko, spoko....też wyluzuj
    ty to nie oszczędzasz klawiatury

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No bo dinderi już mi chce tu wcisnąć w usta, że uważam, że moja mamusia jest brzydka. Nie. Po prostu nie nadaje się na "typową" fotomodelkę. Bo to, że idzie jej zrobić dobre zdjęcia, to ja nie zaprzeczę.

Domyślnie

No bo dinderi już mi chce tu wcisnąć w usta, że uważam, że moja mamusia jest brzydka.
    hehe, jaki tekst :-D

Widzisz, w każdym wątku znajdzie się jakiś "czepiak". I co nie masz ochoty mu dowalić? No dawaj. Nie no wiem - jesteś mądzrejszy

A tak na marginesie żeby nie było: MM-architekci nigdy, nie czepił się mnie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Kończąc temat z mojej strony , ja nie robię ślubów na akord żeby co tydzień produkować pełen materiał , zawsze robię plener innego dnia i w zasadzie wszystkie plenery w tym roku są wyjazdowe. Teraz wystarczy co nieco pomyśleć i każdy sam dojdzie do wniosku czemu tak trudno niektórym w środku sezonu opublikować na biegu pełny materiał.

Do battla miał trafić ostatni materiał jaki robiłem , a nie naj naj z całego roku.

Miłej zabawy.
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Jak dzieci.. Normalnie jak dzieci..

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Jak dzieci.. Normalnie jak dzieci..
    Jak tata.. Normalnie jak tata..

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Dokladnie

Moj syn tez tak czasami zabiera zabawki z piaskownicy, no ale on dopiero skonczyl dwa lata

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

No bo dinderi już mi chce tu wcisnąć w usta, że uważam, że moja mamusia jest brzydka.
    Ależ skąd! Zainteresował mnie tylko związek przyczynowo-skutkowy i chciałem rozwiać pewne wątpliwości.
    A już najmniej jestem zainteresowany, żeby wcisnąć Ci cokolwiek w usta...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To był jedyny mocny absurd, który mi na szybko przyszedł na myśl.

To ja proponuję kontynuować zgodnie z tematem wątku i zrobić listę na nowo. Dodam również, że możemy zrobić termin szybciej, jako że na MM'a już chyba nie czekamy, bo jego stanowisko odnośnie udziału w battle'u jest jasne i wyraźne

Mi pasuje dowolny termin od 10 sierpnia w przód, z zastrzeżeniem, że im szybciej, tym lepiej.

Bla bla bla, 60 zdjęć, 800pix, bez ramki, exifa i podpisu, dodane przez jedną osobę logo Canon-Board w jednym - wcześniej wybranym rogu, wrzucone na jeden niezależny serwer.

1. micles
    2.

Domyślnie

To był jedyny mocny absurd, który mi na szybko przyszedł na myśl.

To ja proponuję kontynuować zgodnie z tematem wątku i zrobić listę na nowo. Dodam również, że możemy zrobić termin szybciej, jako że na MM'a już chyba nie czekamy, bo jego stanowisko odnośnie udziału w battle'u jest jasne i wyraźne

Mi pasuje dowolny termin od 10 sierpnia w przód, z zastrzeżeniem, że im szybciej, tym lepiej.

Bla bla bla, 60 zdjęć, 800pix, bez ramki, exifa i podpisu, dodane przez jedną osobę logo Canon-Board w jednym - wcześniej wybranym rogu, wrzucone na jeden niezależny serwer.

1. micles
    2.
    no ja też mogę.

1. micles
    2. ja.
    3. ?

ps. micles, ale jak wygrasz, to i tak Ci powiedzą że nabiłeś sobie sam sondę
    :-D

Strona 16 z 25 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów