no teraz to się zacznie ustalanie lol
no teraz to się zacznie ustalanie lol
no comment...
Ograniczenie ilości do 60 wzięło się z chęci umożliwienia przełknięcia przez oglądających kilku (widzę że coraz więcej) setów. Dajemy 60 fot i nie mniej nie więcej. Proste. To czy ktoś ma i chce dać plener czy nie - jego brocha. Moim zdaniem nie ma sensu też ograniczać ilości zdjęć z pleneru w pakiecie bo po co. Niech każdy dąży do przedstawienia takiego setu zdjęć który proporcjonalnie odpowiadałby 10 rozkładówkom w fotoksiążce - wiadomo że nikt nie robi 8 rozkładówek z pleneru i 2 z całego repo. Pokażmy takie sety które proporcjonalnie najlepej opowiedzą historię dwojga ludzi.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
30 sierpnia, 60 zdjęć, 800pix bez ramek.
1. micles (accepted)
2. Pawel_G (accepted)
3. MM-architekci (accepted)
4. witoldk (accepted)
5. hanyzewski (accepted)
6. Cichy?
7. Goomis (accepted)
8. michal_sokolowski
Ostatnio edytowane przez Pawel_G ; 04-08-2010 o 20:01 Powód: Automerged Doublepost
Oj tam czepiasz się - może ma plenery samych brzydkich par i woli poczekać by pokazać plener super hiper laski i pięknego chłpoca![]()
No to dziękuję , można mnie wykreślić z listy , to ma być zabawa a zaczyna się standardowe docinanie , nie mam ochoty w tym brać udziału.
Może jak przestanie panować na forach polaczkowatość będzie normalniej.
Komentować niczego już nie zamierzam , wali mnie to po całości.
no comment...
Panowie - tam na końcu zdania była taka zielona śmiejąca się mordka. Więcej luzu...
To nie tyczyło się twojej wypowiedzi akurat.
no comment...
Niektórzy to nie umieją się bawić. Smutne. W ogóle ostatnio na CB jakiś kwas się robi...
Zauważ, że nie przypadkowo "czepiłem" się Ciebie.
Na forum jestem nowy, więcej czytam niż piszę. Ale zauważyłem jedną rzecz. Oprócz "miclesa", "sergiusza", "michała_sokołowskiego" i jeszcze do niedawna "panka" (który ostatnio ucichł wypowiedzi tego osobnika cenię akurat najbardziej) oraz kilku innych użytkowników jesteś najbardziej aktywną osobą na forum. Zwłaszcza w wątkach ślubnych i ślubno-pochodnych. Dodatkowo bardzo często to właśnie Ty "docinasz" innym użytkownikom. Z twojej strony www jak i wypowiedzi wynika, że jesteś profesjonalistą i taki wizerunek też kreujesz. To dobrze bo marketing to podstawa każdego biznesu. Jak pisałem wcześniej masz bardzo dużo klientów - tak przynajmniej wynika z twojej stronki (no chyba , że znów zabieg marketingowy).
Dlatego dziwne jest dla mnie, że zawodowiec nie może oddać reportażu razem plenerem.
Przypominam też, że wszystkie dywagacje na temat: z plenerem czy bez zaczęły się właśnie od Ciebie.
Dlatego napisałem to co napisałem
Pozdrawiam