nie przemawiaja do mnie :\ mogłeś spróbować robić zdjęcia poszczególnych osób a tylko jedno lub dwa zdjęcia całej grupy ,) za mało dynamiki
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
wszystkie kadry podobne do siebie, z całego setu mozna byłoby wybrać 2 zdjęcia i przekaz byłby podobny. Rozumiem, że fotografowałeś siedząc w miejscu, ale uwierz, w takich sytuacjach też daje się zrobić zróżnicowany materiał. Trzeba tylko ruszyć głową i mieć pod ręką jakieś krótkie tele.
Powodzenia.
dzieki tak dokladnie siedzialem w jednym miejscu 1-2m od zespolu i mialem tylko jeden obiektyw 24mm bylo bardzo ciasno, tlum ludzi wookol mnie i jeszcze pozniej zaczeli tanczyc zaraz przed obiektywem ale masz racje - statyczny set
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
[QUOTE=delf77;848178]oni graja disco polo ?
Rock -stare przeboje rockowe
Ostatnio edytowane przez kendzi1 ; 01-08-2010 o 11:31 Powód: Automerged Doublepost
jeśli nie byłeś przywiązany do krzesła to nic innego nie tłumaczy takich zdjęć ;-)Zamieszczone przez kendzi1
oni graja disco polo ?
kadry nieciekawe, przez proporcje bokow stracily na dynamizmie , kolorystyka mi sie nie podoba , wszystkie zdjecia sa podobne do siebie wiec mozna z nich pokazac 2
■
Monotematyczność w kadrach i opowieści.
bardzo plaskie zdjecia, zero klimatu koncertowego..
.. slabo wyszlo ci to :/
kup chociaz EF 50/1.8 - kosztuje smiesznie malo, a na pewno diametralnie poprawi wydzwiek twoich zdjec.
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
to moj drugi reportaz z koncertu postaram sie nastepnym razem pokazac ciekawe dynamiczne zdjecia![]()