Ja bym zachował daleko idącą ostrożność lub na tego typu zdjęcia wybierał się w asyście. Warunki w jakich przyjdzie wtedy fotografować mogą być ekstremalne. Hendrix tylko na chwilkę położył się na wznak i co z tego wyszło?
Ja bym zachował daleko idącą ostrożność lub na tego typu zdjęcia wybierał się w asyście. Warunki w jakich przyjdzie wtedy fotografować mogą być ekstremalne. Hendrix tylko na chwilkę położył się na wznak i co z tego wyszło?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Oh, wtedy akurat w Krakowie bede. Choelra. W Warszawie 2 albo 3 sierpien. no nic szkoda..
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja co prawda nie przepadam za sportami walki ale wczoraj podawane wyniki były na tyle korzystne ,że raczej „nasi” w tej lidze nie wystąpią. Dobry telewizor to taki, w którym zdjęcia można pooglądać. A u mnie jakoś dziwnie widać i aby to ująć delikatnie kobiety wychodzą jakoś szerokie w biodrach.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sam na szczęście nie byłem... ale on też nie
Szkoda by tak było "stopkę" stracić.
Co do spożycia, to również słoik jest tu dość potocznym, a jednak słowem kluczem. Choć muszę przyznać, że z pewnym sentymentem wspominam czasy gdzie w powszechnym użytku były wszelkiego rodzaju błony, a niektóre radzieckie puszki miały tendencje do ich... hmmm ...przerywania... ;-)