Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Wątek: Czy warto być fanem fotografii?

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Patrząc z perspektywy trzydziestoparolatka z rodziną na głowie alternatywa dla fotografii to wielki telewizor, piwo i Liga Mistrzów.... brrrrr, zdecydowanie warto być fanem fotografii!
    Ja tam lubię patrzeć na zieleń,uspokaja mnie,a zwłaszcza przy korzystnym wyniku

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja co prawda nie przepadam za sportami walki ale wczoraj podawane wyniki były na tyle korzystne ,że raczej „nasi” w tej lidze nie wystąpią. Dobry telewizor to taki, w którym zdjęcia można pooglądać. A u mnie jakoś dziwnie widać i aby to ująć delikatnie kobiety wychodzą jakoś szerokie w biodrach.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gervee Zobacz posta
    Tak offtopicznie ... straszną wieś prezentujesz takim podejściem (NH już od dawna jest częścią Krakowa, no chyba że ty z tych co z Krowodrzy jadąc w okolicę Rynku mówią, że jadą do miasta).
    Spokojnie, nie rzuciłem tego zaczepnie ale dla żartu. Chciałem zwrócić uwagę na fakt, że ja tu sobie wczoraj spokojnie fotki robię, a jakiś dresik parę metrów dalej trenuje kickboxing na koszu na śmieci. W takich warunkach ciężko być fanem fotografii

Jeśli jesteś z NH i Cię uraziłem, to przepraszam, bo nie taka była intencja mojej wypowiedzi.

Początki nałogu

Domyślnie

A ja tam sprzedałem wszystkie obiektywy i na co dzień fotografuję... fiszem. Bo lubię trochę inne spojrzenie na świat
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michallubon Zobacz posta
    Spokojnie, nie rzuciłem tego zaczepnie ale dla żartu. Chciałem zwrócić uwagę na fakt, że ja tu sobie wczoraj spokojnie fotki robię, a jakiś dresik parę metrów dalej trenuje kickboxing na koszu na śmieci. W takich warunkach ciężko być fanem fotografii

Jeśli jesteś z NH i Cię uraziłem, to przepraszam, bo nie taka była intencja mojej wypowiedzi.
    Nie no .... bez przesady, przeprosiny nie są konieczne.
    Czy w takich warunkach trudno być fanem fotografii? Nie sądzę , polecam (jeśli nie widziałeś) film "Miasto Boga". Tam to fotograf/amator miał trudne zajęcie ... najpierw brak sprzętu a potem ... w porównaniu do realiów tamtejszych ten dres to nie stress .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez panmateusz Zobacz posta
    A ja tam sprzedałem wszystkie obiektywy i na co dzień fotografuję... fiszem. Bo lubię trochę inne spojrzenie na świat
    A to nie lepiej się napić i wyjść robić zdjęcia ... też będziesz mieć inne spojrzenie. Jak napijesz się dużo to spojrzenie z rynsztoka bezcenne .
    Ostatnio edytowane przez gervee ; 30-07-2010 o 13:40 Powód: Automerged Doublepost
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja bym zachował daleko idącą ostrożność lub na tego typu zdjęcia wybierał się w asyście. Warunki w jakich przyjdzie wtedy fotografować mogą być ekstremalne. Hendrix tylko na chwilkę położył się na wznak i co z tego wyszło?

Domyślnie

Sam na szczęście nie byłem... ale on też nie
    Szkoda by tak było "stopkę" stracić.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gervee Zobacz posta
    A to nie lepiej się napić i wyjść robić zdjęcia ... też będziesz mieć inne spojrzenie. Jak napijesz się dużo to spojrzenie z rynsztoka bezcenne .
    W moim wypadku nie było by różnicy, gdyż zazwyczaj fotografuję po alkoholu (nocne życie). Ryba to ryba, nic się do niej nie umywa
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panmateusz Zobacz posta
    W moim wypadku nie było by różnicy, gdyż zazwyczaj fotografuję po alkoholu (nocne życie). Ryba to ryba, nic się do niej nie umywa
    No a co powiesz na to Rozmowy kontrolowane)?:
    "– Wiśnia jest wiśnia!
    – Posiada witaminy przede wszystkim.
    – Wypijasz takie dwie i masz komplet.
    – Witamina jest podstawą człowieka."

Dalej twierdzisz, że nic do ryby się nie umywa?
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pomiędzy fotografowaniem a spożyciem jest wiele cech wspólnych. Nie od parady mówi się „prosto z puszki”

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów