Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: 40d po wizycie w serwisie

Mieszany widok

Bywalec Awatar ds74
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

No ja się wybierałem na Głowackiego. Ale temu gościowi ze Złotej nie odpuszczaj pod żadnym pozorem.

Domyślnie

Jak ja mu tłumaczyłem ze cos jest z pomiarem swiatła bo na iso 100 w trybie Av przy przesłonie 32 migawke mam 8000 i Ev 0 i on mi mowi ze to jest od matówki no to co tu zrobic. Kasy mi nie odda bo z czytnikiem jest wszystko ok. Boje sie ze jak mu oddam aparat do naprawy znowu (jesli mi uzna ze to jego wina ) to bede musiał sobie kupic nowy bo nie bedzie sie nadawał do uzytku
    C40d + 70-200 f4 L + sigma 10-20/4-5,6 + 50/1,8 +falcon 8mm + nissin Di622 + Metz ct4

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Oddaj aparat do rzeczoznawcy. Ten stwierdzi jaka jest usterka i ewentualnie kto ją spowodował. Z takim orzeczeniem mozesz się zwrócić do serwisu o naprawienie szkody, ewentualnie o odszkodowanie.
    Co do udowodnienia że to serwis zrobił - jest proste. Oddając aparat do serwisu zawsze jest (powinien!) opisywany jego stan. Serwis powinien aparat sprawdzić podczas przyjęcia. Jesli na rewersie nie miałeś nic o niesprawności pomiaru światła i guzików to masz podstawę.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Bywalec Awatar ds74
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

Coś czuję że kolega żadnego konkretnego papieru na temat naprawy nie posiada...

Domyślnie

Dostałem tylko kartke "Zlecenie wykonania naprawy" jako rodzaj usterki wpisano "czytnik kart pamięc". Na odwrocie jest napisane za co zapłaciłem.

Z tego co sie moge doczytać to jest to chyba demontaż, naprawa czytnika kart, dalej nie moge sie doczytac a dalej jest cos o jakims zwarciu . I jakas tam gwarancja na tą usługe.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    http://yfrog.com/jcmg7151j tu jest link do tego co jest napisane na odwrocie tej kartki
    Ostatnio edytowane przez blaniek40d ; 30-07-2010 o 12:00 Powód: Automerged Doublepost
    C40d + 70-200 f4 L + sigma 10-20/4-5,6 + 50/1,8 +falcon 8mm + nissin Di622 + Metz ct4

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów