Zamieszczone przez Robson01
"Aparat świetnie nadaje się do robienia wywiadu z kimś"![]()
![]()
![]()
Zamieszczone przez Robson01
"Aparat świetnie nadaje się do robienia wywiadu z kimś"![]()
![]()
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Już chyba przyzwyczailiśmy się że pewna część sprzedawców na allegro to IDIOCI
Inny przykład - ostro sprzedają pistolety PAINTBALLOWE które w rzeczywistości są pistoletami AIRSOFTOWYMI (na kulki plastikowe bez farby).
Nie wiem czy to taki trick marketingowy ale jak ktoś jest w temacie to wyśmiewa takiego sprzedawcę ...
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Pewnie ma wbudowany mikrofon - kierunkowyZamieszczone przez Cichy
![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Naprawdę szkoda ze nie ma możliwości dodawania komentarzy pod aukcją. Bylyby to chyba najlepsze ROTFL teksty w internecie![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
a tak w ogóle to zgodnie z dyrektywą na wszystkie produkty powinna być już co najmniej dwuletnia gwarancja a tu Canon Polska 12 miesięcy, dziwne...
20Dset
maj łeb...
Nie jest napisane, że Gwarancja Canon Polska tylko "W Canon Polska", co może sugerować, że ów "nowy wypust" pochodzi z zachoduZamieszczone przez Tytus
![]()
Nieznacie sie na handlu
to jest profesjonalny marketing z limitowana edycja
a torba jest profesjonalna mozna smiało wykozystac na kanapki w plenerze
No torba jest wypasiona, może służyć za lodówkę na kanapki i napoje w lato, bo w ogóle się nie nagrzewa od słońca !
No i nie wolno zapominać o ściankach wyłożonych "specjalną gąbką neutralizującą", ciekawe co neutralizuje - opary toksyczne czy też skutki wchłaniania grzybów halucynogennych przez oferującego te torby.![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Co do tej torby profi z pierwszej aukcji... pisze, że leży tam obiektyw 70-300(?), ale na moje oko to jest to... tak, nic innego jak EF 50/1.8...
( przecież 300mm byłby większy niż body bez gripa, a poza tym tylko 50/1.8 ma napisy na pierścieniu ostrości umieszczone w taki właśnie sposób... )
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...